Dagen D och "städ-dille"

Dagen för egen del var fullplanerad redan från början, men sen vet ju ingen om det håller. Tur att man är flexibel om det skulle behövas.
Vaknade med en alltför välbekant "ovälkommen gäst", huvudvärk. Rotade lite i minnet och just det, drack ju inget kaffe igår kväll.
Maken som redan kravlat ur sängen för att närvara vid Hantverkscupen, fick "order" om att brygga en kanna och servera i kopp på sängen. Därefter en stund senare, var det bättre och även jag hittade upp för en ny dag. 
Första anhalt second hand där det blev en del småfynd gjorda, för att sedan fortsätta till arbete på Inredia. Denna dag tillsammans med semesterkollegan, då vi skulle sammanställa en lista över intryck, åsikter och frågor angående sommaren som varit. (Låter lite trist, men det börjar sjungas på sista versen nu.)
Apropå sjunga, så var det full aktivitet på Ånaplan inför kvällens begivenheter när jag lämnade huset (strax före halv fyra) åt Linn att "ensam hantera" några timmar till, dagen till ära. Dessutom började det anlända gäster i restaurangen som var fullbokad och en kraftig åskskur vräkte ner.
Hemma blev det "vad kylskåpet bjöd" (av rester) åt mig som middag och en mini-turné i huset för att dra ur sladdar, då det blixtrade friskt på andra sidan sjön. Inga elektriska prylar igång, vad gör man då? Tar en power-nap på sängen är svaret, iallafall idag.
Nu är det fint väder igen, hoppas innerligt att det så förblir och att de som är på Diggiloo-konserten får en skön kväll.
Själv funderar jag på att skura duschen, men om jag väntar lite till, kanske det "anfallet" går över (precis som åskan).
Lottodragningen nästa.......
 
Välkommen till Tibro.....
 
på rastplatsen växer nypon i mängd....
 
...och på andra sidan "åna" växer Diggiloo-scenen fram.
 
Hos Bergs i Fagersanna övervakar sädesärlan.....
 
ungarnas insekts-jakt, i duggregnet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0