Dagen före Diggiloo....

Idag har intresset kretsat runt Diggiloo som besöker Tibros Ånaplan imorron kväll. Även om vi inte direkt har sålt biljetter, så har vi ändå "viss inblandning" i det administrativa och frågor uppstår alltid i anslutning till olika evenemang. Som vanligt gäller att det vi vet svarar vi på, annat forskar vi vidare i, efter svar.
Nu hoppas vi på idealväder, antingen vi ska bevista evenemanget eller ej. Jag ska inte delta, men kompisen ska dit på arbetstid och jag önskar henne och sällskapet gott väder. Det är de värda, efter att ha sett förra årets föreställning på Läckö i spöregn.
Nämnda väninna kom ner till mig för en gemensam, sen lunch, då jag slutade för dagen. Vi satt på uteplatsen tills en bit efter stängningsdags. Men vi dukade av efter oss som kompensation och lämnade disken till köket.
Sen kunde jag inte "dra på det längre", utan masade mig iväg till gymet.
Nu är det gjort igen men precis som med städ, tvätt och matlagning, blir man ju aldrig färdig för gott med den typen av verksamhet. Dock är det avklarat och hög tid att fira helg.
Ska visserligen jobba halva dan imorron, men det känns inte speciellt betungande.
Vädret "har piggat på sig" jämfort med gårdagen, så solnedgång blir det säkert vad det lider. Maken är på uppdrag å Fagersanna IF:s vägnar. Tar emot Hantverkscupens deltagare vid skolan och snart är det dessutom pampig invigning på Fagervi.
Fick en förfrågan på några av tröjorna, upplagda hos annonsera.se och har besvarat mailet. Nu har detta hänt några gånger förut under dryga året annonsen legat där, men det har aldrig blivit "affär". Men man vet ju aldrig....
Nån gång ska väl bli den första.
Hade lite kontakt med barnbarnet via mammans Facebook-chat. I Stockholm får dom tacos till fredagsmys, jag får nöja mig med egenhändigt blandad räk-cocktail......
 
Dessa var av intresse.....
 
Räk-cocktail "Berg-style".....Läste i en undersökning att matbilder på sociala medier retar, och.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0