Datanörd hela da'n......

Idag har jag tillbringat hela dagen vid "kelgrisen" (not), men ibland så går det åt en massa tid. Speciellt om man försöker ge sig på sånt man aldrig gjort förut och inte direkt är nå'n virituos på maskinen heller.
Jag har dock kunnat få till en "presentation" såpass att det syns hur jag menar.
Sen har maken varit lite teknikbehjälplig med det sista "finliret".
Nu återstår att se om a) det blir godkänt och b) att det fungerar i skarpt läge, dvs. är utskriftsvänligt.
Hade dock några mindre avbrott under dagen. Det första när brevbäraren (för andra dagen i rad) kom in och ville ha fika. Nu var det inte samma tjänsteman, (utan en kvinna den här gången) som hade anammat den inbjudan vi skickade med gårdagens fikagäst. Roligt med lite avbrott, men följden blir att vi får dinera sent på eftermiddagen.
Detta eftersom vi också tar en fika ihop med den arbetande delen av befolkningen och inte sen är så hungriga på middag förrän runt fyra-fem.
Ett alternativ som vi kom på, vore att erbjuda gästen middag, men det tar ju lite längre tid att förbereda, då behöver Inga också förvarnas, så det finns tillräckligt med mat och att den står klar i rätt tid.
Sen kan man undra hur fort klockan kunde bli åtta idag, men som sagt en del arbete förorsakar tiden att skena.
Imorron ska jag äta frukost på lokal, det blev bestämt med kompisen i ett sms och sonen har ringt om ett jobbtips till sin gamla mamma. Finns nog säkert aktiviteter för att få slut på fredagen också.......
 
Här är mappen med en del förslag......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0