Dubbel Glädje?

Idag ringde telefonen på jobbet, med en renodlad turist/besöksfråga. Det var riktigt kul att få förmedla tips om matställen i kommunen till kommande besökare.
Sen har jag börjat renskriva mina anteckningar/intryck från den gångna sommaren inför lördagen, då vi ska sammanställa "vikariernas lista".
Handlat en del förnödenheter samt en och annan present för framtiden på hemvägen. Fortfarande varmt i överkant trots åsk-skurarna igår. Grannen var i full gång med att ansa vår gemensamma tall, när jag kom hem för mellanlandning. Vi hade tillsammans tagit ett beslut på att det inte kunde skada med några färre grenar på nämnda träd, vilket han sa sig kunna verkställa såsnart arbetslusten föll på. Vilket den uppenbarligen gjorde nu i eftermiddag alltså.
En kaka är precis färdigbakad inför fikagäst till elvakaffet imorron, (då jag faktiskt är ledig) eftersom jag ska jobba en stund på lördag istället.
Nu blir det lite "personlig renovering" innan färd till Skövde för ett första besök på restaurang Glädje, ihop med "gamla" kompisar.
Återstår sen att se om Lotto levererar "dubbel" glädje så att säga......
Man vet ju aldrig förrän efteråt.
Åter hemma igen före klockan nio, luktar väl tantvarning eller? Inte direkt imponerad av menyn på nämnda etablissemang heller, men lagom mycket till efterrätt och den var god. För jodå jag beställde det till kaffet. Nu smakade maten inte illa, men inte riktigt "my cup of tea".
En luftballong, en räv och ett rådjur siktades på ömse sidor om vägen (på säkert avstånd), under färden mellan Skövde och Fagersanna men hann bara få ballongen att fastna på kort......
......och än har jag inte kollat lottoraden.
 
En tragisk "hit and run"-olycka hade inträffat på Inredias parkering idag.
 
Grannen med arbetsledning nära till hands....
 
...då var det snart gjort, här faller sista grenen.
 
I väntan på maten....
 
Kallskuret valde mina kompisar....
 
medan jag tog denna rätt.....
 
samt efterrätt.
 
Snart har den landat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0