Hårfint och fika igen.....

Idag har jag varit och gjort mig hårfin igen, med hjälp av yrkeskunnig frisörska. Har anlitat henne de senaste trettio åren, så direkt missnöjd med resultatet kan jag ju inte vara. Denna gång har jag inte känt att hårmanen varit olidligt lång, trots det varma vädret. Kanske just därför, det har varit för torrt för att det skulle växa till sig. Den sista veckan brukar annars kännas jobbig.
Lagom att äta frukost efter denna trimning, ute i glashuset. Vid återkomsten hade även maken hunnit vakna.  "Flyttbilen" till de fyra väntande tröjorna hade varit här medan jag blev kort i huvudet, så nu är de påväg till sina nya hem.
Har stickat en del under dagen, men även rensat något i trädgården. En liten uppsnyggning av risiga blommor, samt ogräs vid cykelställets plattor och befriat häcken från lönnplantor så gott det gick.
Repris på gårdagens middag fläskkött med sås, men variant idag blev stekt potatis, istället för kokt.
Har även börjat fundera på "Bygdens dags" exponering av tröjor m.m.
Hittade också ett jobb till att söka. Det tar jag och skickar iväg imorron.
En annan kompis än den jag fika med igår, tittade in efter att hon slutat jobbet och vi satt i gassande sol i glashuset, gott och väl en timma och pratade. Sen har jag sett lite friidrott på TV med en svensk guldmedalj som resultat av 1500 m för kvinnor. Nu är det Ernst som kallar......
Sen blir det reprisen på gårdagens landskamp mellan England och Skottland.
 
"Go-fika" klart, nu kan hon komma när hon vill.....
 
Björnbär på gång.......
 
...och om en vecka så, blir det nog mogna blåbär att festa på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0