Jag och en annan skata......

Efter ett inte alltför hemskt åskväder igår kväll, har vi nu fått en hel del välbehövlig nederbörd på växtligheten.
Idag skiner dock solen igen och jag tycker nog att det har blivit lite mera lagom varmt.
Det fläktar även en aning, vilket också hjälper till. Maken har idag beslutat sig för att ta en tripp till Västerås, för att titta på ett "hockey-event". Han åkte vid elvatiden och återvänder först sent ikväll.
Efter att ha intagit frukost (macka med kaffe), roade jag mig med att putsa fönstren i köket. Lite kul ska man väl ha i alla fall innan jobbet.
Idag jobbar jag mellan tolv och fyra, för att sedan vara redig och besöka gymet innan hemfärd. "Jobbar och jobbar" förresten, men det är i alla fall öppet på Inredia dessa tider och jag sitter i receptionen. Nu har jag en hel del sysselsättning med mig, om det inte skulle hända så mycket (vilket tyvärr är fallet).
En skata hoppar fram och tillbaka utanför fönstret och biltrafiken på riksväg 49 är ganska livlig, så det rör sig lite i omgivningarna, men hade önskat mig lite besökare att ta mig an också.
Tyst så man kan höra sig själv tänka är det och får väl ägna mig åt det då, tillsammans med stickningen.
Matlåda har jag också varit redig nog att ta med, kanske dags för "utfodring" då en stund. Bäst som jag satt där och stoppade i mig korv med blomkålsstuvning dök det upp en "besökare".
Det var städerskan, som (efter besök av bara två personer under gårdagen) inte kan ha alltför mycket att ställa tillrätta. 
Då har jag nått hemmet, duschat, ätit glass och belönat mig med räkor på verandan. Hela måltiden övervakad av publik, då fru And inte var nöjd med mängden bröd det bjöds på idag. Hon är fortfarande kvar...utifall om att..... kanske.
Maken sitter i Västerås ishall och tittar på "hockey-skills" för det var jippo i samband med ispremiären för VIK hockey (bildbevis på hans Facebook-sida).
Bara att sätta på kaffet nu då och dumburken.......
 
Här är min "kompis" för dagen.......
 
.....och den här blev klar i brist på annat. Den ska flytta utomlands är det tänkt, som present.
 
Efter gymet tog jag ett nytt (bättre) kort på "morfars verkstad", numera Blåbandsgården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0