Manuell väckning och nästa tröja.....

Idag var det avtalad tid med syster för att se över hennes dator och framtida internet-abonnemang. Till detta var sonen tilltalad att komma med för assistans. Klar att åka försökte jag ringa och sms:a honom, men fick inget svar.
Vad göra? Beväpna sig med hans reservnyckel och åka dit, med kraftig misstanke om att han låg och sov, ljudet borttaget på mobilen och total minnesförlust om hela saken.
Jodå, han vaknade när jag ringde på dörren och sen stövlade in, helt "ovetande" om det (från förra veckan) överenskomna mötet. Nu var det även så att han akut hade hoppat in och jobbat natt, så det blev inte många timmars sömn då han slutat klockan sex imorse.
Men bokat är bokat och svårt att med så kort varsel ändra, så ett stort bett i suräpplet fick det bli för hans del med en fyrpack Pepsi Max som kompensation för utebliven sömn.
Efter uträttat uppdrag, vidare till banken för att reklamera ett misstänkt uttag i USA på hans konto och jag hakade på för beställning av valuta. Beställa valuta funkar på Tibrokontoret, men hämta får man göra i Skövde. Inte direkt bästa kundservice, om man ska uttrycka sig milt.
Om detta förfarande tyckte en nära bekant inte heller och sa till bankpersonalen, att skylten "Kunden i centrum" den kunde dom ta ner direkt, för det var falsk marknadsföring. Nu var inte jag lika rak i min kritik, utan anammade mer taktiken "orka"! och fann mig snällt i att hämta i Skövde, när jag hade vägarna dit.
Maken ägnade sig åt gräsröjning efter utförd order om dammsugning och jag dukade fram middag, innan "tröj-tittar-gästerna" anlände vid tre-snåret.
Efter test av existerande exemplar blev det klart att en ny tröja ska tillverkas framöver, med ledning av dagens provning. Ytterligare garn behöver införskaffas......
 
En ny dag randas, klockan är knappt sex på morgonen. (Lugn...bara uppe på toaletten)
 
Systers assistent kollar vad systersonen har för sig, glad att nå'n annan kan fixa....(precis min åsikt också!)
 
Maken svettas i slänten.
 
jodå, en till....
 
.....medan kvällen går mot sitt slut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0