Nu är det precis lagom väder.....

...tycker jag. Inte sådär onödigt varmt utan lagom helt enkelt. Solen skiner och det är vindstilla, samt en behaglig temperatur. Nu vet jag att långtifrån alla håller med mig till 100%, men så tycker jag iallafall.
Vad har jag då hittat på i detta idealiska klimat? Jo förmiddagen gick åt till en del uppgifter i hemmet, dessutom lade jag ordentligt med tid på att söka tre jobb. 
Tjatade sen oavbrutet på Inga, (i åtminstone en hel timma) att det var dags för middag och till slut pallrade hon sig till spisen och stekte lite fläsk, som serverades med löksås.
Tvättmaskinen "var lite försenad", så jag smet emellan med en tur till centralorten för att besöka second hand, samt göra några matinköp. Idag var det "bingo" på second-handen, då det vid träsaks-hyllan stod en ljusstake som morfar gjort, i prima skick, signerad och allt. Den hamnade snabbt i min shoppingkorg och två glas därtill.
Hela kalaset slutade på 55 kronor, ingenting egentligen med tanke på vad jag fick för dom.
Ambitionen att besöka gymet fick stryka på foten, då latmasken var klarvaken just idag och lyckades väl med sin övertalningsförmåga.
En tur in hos Tempo Fagersanna, (för att handla förnödenheter även där) blev det också på min väg åter.
Maken har just försvunnit på möte med Fagersanna IF och skulle sen ta en promenad, så jag är ensam hemma, men inte gråter jag för det inte......... 
 
Gårdagens avslutning.....
 
...och apropå ingenting egentligen: teskedar kan man finna på de mest udda platser i detta hushåll. 
Den här nästan under byrån i sovrummet.
 
Så till dagens fynd. Tror denna är svarvad i körsbärsträ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0