Strykning är inte roligt......

....men struntar man i det blir det inte gjort. Det är inte alla som förstår att precis så hänger det ihop.
Jag har ägnat en stund på förmiddagen åt ovanstående nöje, men mer finns i korgen att ta hand om (dock inga fler av mina plagg).
Strykfria skjortor i behaglig bomullskvalité (till rimligt pris) är mig veterligen ännu inte "uppfunna" så faktum kvarstår, strykjärnet måste nyttjas om man vill bära skjorta. Inga arbetsvägrar på denna fronten.
Hade tänkt att åka en tur till Tibro, men ändrade planerna och tar alltihop imorron istället, då man kan "lägga på" second hand till rundan. Istället blev en jobbansökan inskickad alldeles nyss och snart får jag väl be Inga fixa middag. Där är det lättare att övertala henne till en arbetsinsats.
Har även ett fotojobb att ta tag i innan måndag, så lika bra att fixa det under eftermiddagen kanske.
Nu blir det friidrott en stund. Maken ska åka på fotboll, så jag blir "ensam hemma" med stickningen som enda vän förutom TV:n då förstås. Men det är inga problem och tröjbeställningen är stickad till hälften redan, så "om ja' får setta ve" ska det inte behöva ta så många da'r till.
På spisen puttrar ett sopp-experiment med broccoli som grund. Om det blir ätbart/gott, det vet man aldrig förrän efteråt.....
Ska därefter även testa ajvar som köttfärssåsbas, har en halv burk från "the leftovers" efter Reimersholms träningsläger.
"Jag har varit och handlat", sa maken när han kom hem med deras skräp ("släng det du inte vill ha-style").
"Yeah right!" tänkte jag eftersom det krävs en mycket specificerad lista, om han över huvud taget ska beträda matvaru-affären. 
 
"Waiting for our dinner...."
 
....ok, duger.
 
Bara lite rester efter träd-ansningen, utförd av grannen. Det mesta föll på vår sida.
 
Några plommon finns det i trädet, ska bara bli röda nu....
 
Apropå röd, isbegonior vid renlavs-grön japansk växt (av nå't slag) i rabatten.
 
Än "lever dom", vindruvorna och växer.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0