Trångt på jobbet....

Idag var så alla ordinarie på plats igen efter sommarsemestern och då finns ingen plats över till vikarien. Iallafall ingen plats med en dator på och det klarar vi oss ju näppeligen utan numera.
Det blev en del prat om hur dessa veckor har varit och lite andra praktiska detaljer, samt lunch-avlösning osv.
Men då det fortfarande fanns gott om lediga konferensutrymmen i huset, var det bara att ockupera ett sådant och breda ut mig med "finliret" till utställningen.
Kom allt ytterligare en bit till påväg och det börjar ta mer konkret form i planeringen. Nu behövs ett möte med utställningsteknikern igen, för att jag ska kunna gå vidare med "programmet" som presenterar sakerna och vidare marknadsföra det hela via mail till intressegrupper, s.k. "press-release" (fina ord att svänga sig med va?)
När min tid var ute, för idag tog jag en tur till Skövde för att handla billigt på Ö&B, samt fylla på garnförrådet om de hade blått i lager. För hör och häpna, min "garngömma" saknade nästan helt denna färg i alla dess nyanser och så kan vi ju inte ha det....
Skämt åsido, men faktum kvarstod och det fanns blått på Rusta, så nu är jag full-rustad kan man säga.
En skön stund på verandan har också hunnits med i skggan av uthuset, med en kopp kaffe och dagens reklam att titta igenom för planering av fler fynd (då i matväg).
Apropå matväg, så står det en chili con carne och puttrar på spisen, till morgondagens lunch/middag. Ny müsli är också blandad för frukostar framöver.
Snart dags för dumburken då och kanske "föds" en ny tröja under kvällen, då det bara återstår stickning av ärmar till den i förrgår påbörjade.
 
Snart är den mogen, mitt däri lobeliorna.
 
En bönplanta har hittat upp ur barkmyllans tjocka lager, rosenbönor var det bestämt....
 
....och båtar finns det flera att se från verandan. Här en av den lugnare varianten.
 
Får jag presentera: "Chili con carne"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0