Tur att dom har en skön säng.......

Igårkväll fick jag plötsligt väldigt ont i sidan igen och natten har inte varit rolig. Så idag när alla farit till dagis, skol, jobb och bibliotek, stannade jag i sängen och försökte sova. Fortfarande ganska ont trots värktabletter, låg jag där, funderade och kom fram till att det kanske är njursten. Hur som helst får vi hoppas att det ger med sig och går över snart. 
Dagen gick med mig halvsovande det mesta, förutom då jag tog mig ner till Coop på Nytorgsgatan (precis utanför huset) och köpte en delikat middag: Dafgårds kåldolme med potatismos, vilket blev mitt huvudmål vid tretiden. 
Affärsinnehavaren i denna kvartersbutik är väldigt serviceminded och hälsar glatt på alla. Igårkväll när jag var nere ett ärende hade en före mig i kassakön fått tag på ett paket ägg där ett var trasigt. Han uppmärksammade henne på detta och hon fick gå och hämta en ny förpackning. Då hon återkom med denna sa han att jag bjuder även på de fem som var hela i första paketet om du vill ha dom, jag har slängt det trasiga.....
Idag önskade han trevlig helg. På något sätt tycker jag mig kunna känna skillnad på om det är äkta och uppriktigt menat och inte bara en fras som man kör till alla. Han är äkta vara enligt min mening, det märks.
Övriga i hushållet kom så småningom hem lastade till tänderna, med pizzor och annat fredagsmys, så nu är vi mätta och det är full rulle. Nästa "kontrollstation" blir tydligen "Fångarna på fortet" med en from förhoppning att de inte ska köra igång igen, smärtorna. Känns fortfarande men just nu inte helt olidligt iallafall.
Hoppas kunna genomföra försäljningen på "Bygdens dag" imorron.....
Håll tummarna!
 
Lillebror hade haft dykövningar i sandlådan på dagis och badkaret fick bli saneringszon.
 
Pizzorna förbereds, blev inte så mycket kvar. Fyra pizzor till sex personer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0