Änglarna har landat......

....på min säng. Passade på att byta lakan i förmiddags, för att kunna bjuda tvättmaskinen på ett "träningspass" inför eftermiddagens fortsatta arbete. Tyckte då att det var dags för jullakan och så fick det bli.
Under tiden stod en saffransdeg och jäste i köket, som strax därefter blev till två plåtar bullar. Medan dessa solade i ugnen satt undertecknad vid datorn och kollade läget, tills "äggaklockan" skrällde "Fääärdig!" på fläkthyllan och det var dags att byta plåt. Det måste vara rättvist, har den ena plåten fått sola, så måste ju även den andra få göra det.
Förberedde sen en tripp till Tibro, där jag tänkte höra om de glömt av ångmaskinen. Den har varit "på sjukhus" en månad nu. Nej, ingen operation var ännu genomförd, men de försäkrade mig att den hade det bra i väntan på åtgärd. Får väl lugna mig med detta besked sålänge då, men vill allt ha hem den snart iallafall.
Några butiker fick sedan besök av mig, så även second hand. Där blev det dock bara en gran inköpt idag, som maken får sätta upp i cementröret under morrondagen, då det hade hunnit bli mörkt på hemvägen och en jättemåne lyste på himlen. Den var inte helt lätt att föreviga på kort på grund av mörkret, men jag gjorde ändå ett försök för den var riktigt läcker.
Maken hade under min bortovaro hunnit sno en bulle, "nej provsmakat" sa han och den blev godkänd fortsatte han i samma mening, för att "rädda" situationen.
Har nu också för egen del testat bakverken och jodå, de är ätbara. Så nu ligger merparten i plastpåsar i frysen, för framtida bruk.
 
Nu har vi "änglavakt" i sängen......
 
.....och saffransbullar i frysen till helgerna.
 
Här är månen, men den var mycket tjusigare i verkligheten.
 
Tjusiga är också dessa ljusglimtar som står vid infarten till Bråbackas nya villaområde.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0