En "vanlig" fredag, eller....

Med manuell väckarklocka strax efter åtta, startar dagen något tidigare än vad vi är vana vid. Åtminstone maken som lever sitt pensionärsliv med väl tilltagna sovmorgnar för det mesta. Att jag skulle vara den morronpigga av oss två, har det senaste året förvånat.....mig åtminstone.
Idag var vi iallafall uppe båda, en bra bit före nio och sen har det testats diverse nya leksaker och annat. För närvarande sorteras makens hockeykort över hela köksbordet, med hjälp av en intresserad Storebror.
Han kommer antagligen att sluta som ägare av en ansenlig mängd, när de är klara.
Igår provade han sin "kortlek" med flaggor (som han nyss fått) på oss andra och det visade sig att han redan kunde dubbelt så många, som alla vi andra tillsammans. 
Nu ska vi nog dra iväg in till centralorten för en del ärenden. Ikväll gäller firande av framtida födelsedagar, medan de ännu befinner sig "här hemma". Dottern fyller på måndag och hennes yngre bror om ca två veckor.
Kan ju vara trevligt med en gemensam "halvfest" såhär dan efter fuskdan......
Rester till lunch och sedan iväg på uppdrag. Vi tittade in till Rebdesign och grabbarna håller fast vid sina redan valda tyger till one piece-overallerna. Sen fick de välja var sin mössa och jag fick reda på att ytterligare två tröjor hade "flyttat" från butiken, strax före jul.
Nästa anhalt Bagare Brage för inköp av födelsedagstårta. Vi köpte bara en liten prinsesstårta, samt några småkakor(chokladbröd). Nu puttrar kalkonfilésteken på spisen till morrondagens middag och ishockeyspelet motioneras på köksbordet av morfar och bröderna Bus.
Modern deras kanske har "fastnat" i mellandagsrean, men hon ringde nu och sa att de var påväg hem. 
Då de anlänt ska vi "grunda" med varma mackor.......innan vi förfaller till sötsaksberoendet igen.
 
Vi fick den senaste designen av Absolut vodka, i julklapp.
 
Matchen startar.....
 
......med fika i periodpausen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0