Ja då har man varit lydig igen.....

Gjorde imorse en utskrift på den rapport jag via mail skickade igår, till min AF-handläggare om mina jobbsökar-aktiviteter. Detta för att ha ett fysiskt papper att lämna in på det obligatoriska personliga besöket på det s.k. jobbrummet i Tibro idag.
Som jag sagt förut så är det inte handläggarnas fel att reglementet är åt skogen, så ingen idé att ta ut frustrationen på henne. Hon i det här fallet är också mycket bra på sitt jobb, med en trevlig attityd, till alla!
Under rådande omständigheter är sådant guld värt, då jag även (tidigare) konfronterats med andra, mindre kompetenta tjänstemän, med mer eller mindre tråkiga attityder.
Klar med detta tvångsbesök, var det vidare till nästa "tvång"....gymet. Lika bra att ta all skit på en gång, så är det gjort.
Maken passade samtidigt på att avyttra lite "fysisk" skit. Det blev en del "över" när han sorterat klart spik och skruv, samt organiserat upp en någorlunda ordning i förrådet. (...till nästa gång)
Så han dumpade allt detta på återvinningen, medan jag svettades mitt gymprogram. Det kändes väldigt skönt att hoppa in i duschen vid hemkomsten och Inga bjöd sen på kåldolmar till middag.
Faster från Sumpan ringde och tackade för julklappen jag skickat och är nu nyfiket förväntansfull över innehållet, ända fram till julafton. Så sa hon iallafall.....
Ikväll blir det Lotto-dragning ......och bönder. Att man aldrig ger upp hoppet! Tur är väl kanske det förresten.
 
Ger upp, gör inte dom här heller.
 
Tråkväder, men snön smälter bort så fint...
 
Gärdena är randiga och dikena är gråbruna till färgen.
 
Cyklarna har åter kommit fram ur nederbörden och fick idag ett eget tält, av maken.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0