Lugnet lägrar sig åter.......

Kollade inte ens vad klockan hunnit bli, då nyckeln sattes i låset på ytterdörren och bröderna Bus "stormade in" imorse. Hade redan precis kravlat mig ur sängen och påbörjat en dust med motsträvig mage, återigen.
Inga dramatiska intermezzon, men tillräckligt för att konstatera fortsatt "not in order". Därefter följde diverse olika lekar, en del stillsamma, andra lite vildare och Lillebror ska ju alltid spela pajas i sju akter. Kanske att han brås en aning på sin morbror, som inte heller hade den där perfekta tajmingen för när det var dags att sluta med lustigheterna.
Mor och "Blåbär" ägnade en stor portion tid åt att möblera om och omorganisera gästrummet, till en lite mer funktionsduglig inredning och tog sedan en kortare promenad, innan de lagom återkom till makens lunchbjudning:
Pannkakor! Tror att Lillebror åt lika mycket vid denna måltid, som han gjort sammanlagt dittills under hela vistelsen. Blundade och njöt den perfekta kombinationen han åstadkommit av, smör, citron, socker och tre olika sylter i pannkaksrulle. "Precis rätt smak" sa han och lät mor rulla ihop och skära munsbitar.
Storebror och jag satt en stund vid köksbordet med hans korsordsbok och klurade. Han är väldigt klipsk på egen hand och behöver inte så mycket "assistans", men har gärna sällskap i knåpandet. Därpå ljöd "gong-gongen" : Nu ska vi åka hem. Inte var de överlyckliga direkt någon av bröderna, men masade sig till slut in i bilen och så var det vinkfest med pajas-miner som vanligt vid avfärden.
Nu är det bara att återgå till vardagen för en dag, sen laddar vi för nytt år......
Först på agendan ikväll är mötet Chelsea-Liverpool, 1-1 står det för närvarande. Sen finns det åtskilligt mer på dumburken att välja ur, så stickfåtöljen blir bemannad största delen av denna söndagskväll. 
 
Testar julklappspusslet på 50 bitar.....
 
Man kan bli trött av ishockeyspel på datorn.
 
Pannkakor yipppiiie......
 
....och så "flyttar" de nya mössorna från Rebdesign, till Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0