Nyårsafton i Fagersanna.......

 
 
Jag och änderna har ätit frukost, men maken dröjer, kanske han laddar för tolvslaget. Pappas soffa, som jag lagt ut på Blocket, har fått ett antal intressenter. Vi får se vem som bjuder bäst till slut, har sagt att jag avslutar på måndag den sjätte. Ligger väl ganska "bra i tiden" det där med sextiotal, även om den stilen inte tilltalar mig i någon större utsträckning. 
Det vackra vädret lyser med sin frånvaro såhär sista da'n på året. Kanske är så enkelt som att 2013 surar över slutet. Dock ingen "gråt" bara mörkt och molnigt.
Kanske skulle ägna mig lite åt recensioner till resesiten happydays.nu, har fått ett litet frågeformulär att besvara i egenskap av testperson. Får väl också hjälpa Inga sista da'n på året med matförslag, för hon verkar ha helt slut med idéer på den fronten. Efter en liten spark i ändan, så blev det den fantasifulla rätten spagetti och köttfärssås på middagsbordet. Nu finns det lite köttfärs kvar, orkar hon göra lite köttbullar också såhär i elfte timmen. 
Ja vi får väl se om motivationen fortfarande är vid liv om en stund.
Köttbullar påbörjade, maken ute på vandring och jag har skickat årets sista åsikter till happydays.nu. Dags att äntra stickfåtöljen och hålla dumburken sällskap in i det nya året.
Till tolvslaget blir det fusk-champagne (Somersby päroncider från Tempo Fagersanna), men det är inget problem i min värld. Sen är just denna cider väldigt god dessutom.
Ute har det börjat dunka och smattra, så nyårssmällarna (de tvåbenta) övar väl fram till tolvslaget nu kan jag tänka.
Inte gör det mig något, men det finns ju en hel del djur som inte mår så bra......
GOTT NYTT ÅR.......mina vänner och alla jag för övrigt känner!
 
Hyacinterna som doftade så gott, fick igår flytta ut i glashuset. Fina är dom också som synes, men tål nog inte riktigt dessa blomster har jag kommit på.
 
Några matgäster såhär på själva nyårsafton, men inget vidare väder....
 
....fick jag i julklapp av en kompis och just det önskar jag både mig och mina vänner framöver.
 
Ring, klocka ring.....allt är klart i väntan på det nya året och cidern ligger på kylning. Ha dä!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0