Da'n före da'n.......

Idag har det inte blivit så mycket action, bara en del tvätt och en snabbrunda på Tempo, för komplettering.
Men en del stickning har jag hunnit med framför TV:n. Matlagning, posthämtning och genomgång av pappersdokumentationen från arbetsförmedlingen om mig, (jag skriftligen bett att få ut) anlände idag. Har inte lusläst allting än, men brister i dokumentationen finns. Alla kontakter och meddelande jag lämnat finns inte med. Å andra sidan finns, vissa anteckningar angående min erinran dit, om den felaktiga information jag fått rörande lovdagar.
En sak jag kan konstatera är att skickar jag e-mail, sparas dessa i min "mapp". Så hädanefter ska denna kommunikationsväg användas flitigt vid kontakt.
Annars är det dagen före årsdagen av vår nu 38 år gamla förlovning (Sprint-VM i skridsko på Ullevi 1975). Men vi ska inte fira, (som då) med varm choklad och ostmackor, eftersom det är andra begivenheter inplanerade imorron.
Mölndals (o)-kyrkliga syförening ska hålla möte hemma hos mig och en annan meny är tänkt för kvällen. Nu är det tyvärr så att det blivit några återbud, vilket är trist, men vi kör ändå med reducerat "kvinnskap".
Maken ska hålla sig hemifrån också, genom att "dra i trådarna" på Fagersannas Möbelcup för damer, som går av stapeln i helgen.
Så det är fritt fram att dansa på borden, om vi nu skulle komma på den idén. Får väl se om andan faller på.....
 
Idag var det INGA grader ute.....
 
Men "hjärtan" här inne.....
 
Vad tycks, kan det här bli snyggt? Jag tror iallafall än sålänge på idén, med bakstycket snart klart.
 
Spanska jordgubbar smakade bra till eftermiddagskaffet!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0