Dead fish, gamla tidningsurklipp och mat

Som jag skrev för ett tag sen, var det väldigt länge sedan det kom (enligt mitt tycke) nån ny riktig "kanonlåt". Men igår på självaste Melodifestivalen, dök det så upp en: Louise Hoffsten med "Only dead fish follow the stream".
Jättehäftig gitarr, munspel och bra text, helt lysande arrangemang och det fanns inte på kartan, annat än att den skulle gå vidare.
Dock blev man en aning tveksam när det basunerades ut att först, direkt till final gick Sean Banan, what a joke! (näst intill pinsamt). Kontrasten kunde sen inte bli tydligare, när det till slut stod klart att Louise Hoffsten var den andra som direktkvalificerat sig dit. Behövs inga mer delfinaler nu, vi har redan en vinnare......
I min värld finns inget annat alternativ som kan vara bättre skaffat än detta, till att representera Sverige på hemmaplan.
Sorterade även brandskadade tidningsurklipp sent igår kväll och hittade flera kul grejer.
De flesta har några år på nacken, men roligt att ha sparat dom iallafall.
Idag är det inte heller något wow-väder, men bättre än igår. Ljuset kan man ju lita på att det stadigt går åt rätt håll, men vädret kommer förmodligen att fortsätta sin opålitliga kräftgång ett bra tag till.
Ätit har vi gjort även denna dag som kommer att framgå av bifogade bilder, alltid kan det väl vattnas i någon mun mer än i våra.....
Barnbarnen ringde också, men de var väldigt nödbedda på att prata, så deras mamma fick "tolka" vad de ville ha sagt och så bestämde vi ett mormor/morfars-besök i huvudstaden, till helgen om fjorton dagar.
Snart lite kaffe, ....igen och alltid finns väl något att se på dumburken. T.ex. Manchester United mot Everton och därpå Så ska det låta bl.a.
 
Söndagsfrukost
 
Tidningsurklipp 1, bara ca sexton år på nacken...
 
Tidningsurklipp 2, för ungefär lika länge sen det också.
 
Katrinplommonkokt grytstek, smakade inte fy skam (i min mun iallafall)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0