"Det kommer så mycket papper så" och andras tavlor.....

Idag var det back to sovmorron, inte något överdrivet men ändå bra mycket längre än när man har levande väckarklockor. Maken var uppe först och kom med "fjäskgröt" på sängen, bara för att jag skulle kravla mig upp kan man förmoda.
Vi var uppe väldigt sent inatt och monterade färdigt Billy-hyllan, utan missöden eller äktenskapsgräl, det Ni!
Sen hade jag kommit in i andra andningen så att säga, ställde tillbaka alla prydnadssaker, dammade (natten till ära!) och fina. Det var inte gjort igår senast, kan berättas.
Väl uppe imorse, fortsatte omorganisationen av "hemarkivet och handarbetslagret", samt ny hängning av tavlorna i datarummet. Har ju så oerhört många tavlor jag vill få upp på väggarna. Skulle egentligen behöva några rum till, för att få tillräckligt med väggar. Har förresten alldeles förfärligt mycket vackra prydnadssaker också, som jag vill kunna se varje dag......
Sen var det ju det här med alla papper som kommer. Citatet i rubriken är ordagrant taget från en chef jag en gång hade. Inga namn, men han sa precis så och lade sen i ett halvår all inkommande post i en stor hög, som vi och arbetsledning utifrån, hade att göra i en vecka för att ta reda på, när högre instans äntligen lyssnade på personalen.....
Nu tog det inte en vecka att rensa i våra papper, men merparten av dagen ägnade jag åt detta, samt fortsatt organiserande av husets alla prylar. Det finns en del till loppis framöver.
Utan att jag visste ordet av, var det återigen mörkt och det tänkta gymbesöket fick skjutas upp till morgondagen. (Men en promenad tur och retur till brevlådan hann jag med.)
Fick ett brev med gratulationer (med anledning av morrondagen) från faster i Sumpan, två trisslotter med vinst på båda. Nittio kronor att återinverstera i nya lotter, har jag beslutat.
 
Det är inte färdigt än, men en bra bit på väg, "finliret" tar vi senare.....
 
En av de två väggarna, med "nygammalt" hängda tavlor
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0