Fick väl gå ändå.....

Vaknade till en grå och trist väderlek och gick några timmar i valet och kvalet, om jag skulle frestas att ta en promenad trots dessa klart sämre förutsättningar än gårdagens.
Funderade för och emot, ni vet "den onde på ena axeln och den gode på andra". Vem som vann är väl lite svårt att säga egentligen, för vilket alternativ skulle betraktas som vad i sammanhanget, men slutligen blev det ändå en vända ut i friska luften.
Med några brev att posta, lite kartonger att kasta på återvinningen och uppdrag att köpa veckans TV-tidning i affären startade jag vandringen. Ett blött fint elände kom hela tiden uppifrån, men det var väldigt skönt med frisk luft iallafall. Efter utförda ärenden tog jag långa vägen utmed sjön på hemvägen och försåg mig än en gång med  mera björkris från de fällda träden i diket.
Rester från söndagen att värma till middag, en dusch och strax åka till (sy)möte i Skövde. Då ringde telefonen och spanienfarerskan, (nyss hemkommen) var i krokarna och undrade om kaffet var på. Såklart det ordnades per omgående. Någon timme blev vi så sittande vid köksbordet och pratade. Hade ändå gott om tid till både att svänga förbi second hand och Rusta. Fick nämligen en vision om en ny tröja påväg in till Skövde, vilket kunde åtgärdas direkt med garninköp, då jag passerade den butiken.
Mötet avlöpte sen resten av kvällen med mycket god mat och semle-tårta till kaffet, därefter. Det var ju trots allt den riktiga fettisdagen idag, tydligen.
Imorron väntar utflykt till Falköpingstrakten......
 
Vid återvinningsstationen, hade man "återvunnit" tennisbanan till isbana, med vadderade nätstolpar.
 
Sjöutsikt i dis, sett från Strandstadens monument över den tidigare Sågen som låg här. Så sent som på åttiotalet när vi flyttade hitut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0