Handboll i Eskilstuna och "paus" på IKEA Örebro

Vaknade som vanligt väldigt tidigt, med Fagersannamått mätt. Smågrabbar är morronpigga och kommer snabbt ur sängen för att kolla om morfar har vaknat. Har han inte det, puttar dom lite på honom och till slut så "vaknar han" antingen han vill eller ej. "På köpet" är det oftast slut med sovandet för min del också.
Idag var det fysiska aktiviteter på schemat för hushållets vuxna. Ett tre timmar långt spinning-pass, lät inte så särskilt lockande, men handbollsmatch i Eskilstuna för dotterns lag Sannadal var ju ändå på hemvägen, så det kunde ju vara kul att titta på. Det är några år sedan vi åkte ganska flitigt till Eskilstuna för handboll, då dottern gick på handbollsgymnasiet där på nittiotalets senare hälft. Innan hon fick problem med en knäskada, hann hon också med en sejour i juniorlandslaget. Vi var med både till Danmark och Polen för att titta på matcher, innan skador satte stopp för vidare spel, där. Men som framgår av detta, är hon fortfarande igång, om än inte elitsatsning längre.
Vi fick förtroendet att transportera "småfansen" till matchstart och sedan överlämna dom efter slutsignal, för tillbakafärd i spelarbussen. Hur matchen slutade? Ja det kan vi glömma och det gör nog gärna bortalaget också. Någon superhandboll bjöds vi inte på idag, men några mål gjorde hon allt. (ett fastnade på film)
Efter att ha vinkat av mini-bussen som återvände till huvudstaden, åkte vi vidare mot hemmet. Tog en paus på IKEA i Örebro och inhandlade en hylla som ska få bli hemvist för pärmar är det tänkt, i mitt datarum (delvis bakom dörren). Där blev det också köttbullar till middag, (för mig) medan maken valde nå'n chiligryta.
Nu är vi åter hemma, men redan har vi konstaterat att vissa grejer blev kvar däruppe.......
 
Ajdå stolpskott, så förargligt.....
 
....vila lite sen på't igen.
 
Storebror satt stilla och tittade, medan lillebror provade många stolar långt bort....
 
"Motionspasset" avslutat och sönerna infångade för hemfärd.
 
Det började skymma vid Mölltorp......
 
....och solen stod irriterande lågt, men bättre än regn iallafall. Men snart hemma!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0