Idag firar jag.....eller inte?

Fick fika på sängen imorse och ett paket, av maken. Har inte riktigt bestämt mig om det är anledning att fira, eller att låta åldersökningen bara passera. Men å andra sidan är det ju aldrig fel med lite festligt i vardagen, allting blir liksom en aning roligare då. Kan man hitta den allra minsta gnutta kul på något sätt, någonstans, ska det tas tillvara, hur litet och obetydligt det än må vara. (Tycker jag, nästan jämt).
Har passat på att söka ett jobb "dagen till ära", det vore ju en ypperlig "present" om något. Sen har jag ett möte inbokat på fredag, angående eventuell praktikplats, så kanske det kan börja röra på sig lite.....
Av maken fick jag en söt liten snögubbe, som jag tipsat honom om, fanns på Tradera. (bra jobbat)
Dilemman jag för närvarande brottas med: Vad är jag sugen på till middag? och när ska jag åka till centralorten för gymbesök med second hand-shopping?
Inatt fick jag förresten ytterligare en present (av mig själv), en ny tröja som jag stickat alldeles själv. Vilken överraskning va.
Sittande vid datorn, plingar det till med jämna mellanrum, då Facebook-vännerna skickar grattis-hälsningar (tack för dom!) och nyfiken som man är, måste jag ju genast titta, vem som "pep" den här gången.
LIte väl kallt är det ute, men soligt och fint, kan ju inte få allt. Hade annars önskat mig 15-20 plusgrader, men men...
Nu dags att skrämma lite kajor igen, så småfåglarna får något....
 
Födelsedagsfirande......
 
...present från maken.....

...och present från mig själv.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0