"Möbeltransport" till storsta'n

 

Efter att ha plockat ihop det som skulle med och stuvat in det i bilen, startade vi resan. Nu var det inte så fasligt mycket som skulle fraktas dit upp, men tillräckligt för att vi inte skulle kunna ta tåget. Stannade till strax innan Örebro (som vanligt) och fikade medhavd macka med kaffe och delade på en nyinköpt semla som efterrätt. Fortsatte färden i delvis soligt väder och lugn trafik ända fram till Strängnäs, där vi kände oss behöva en korv i magen som lunch. 

Sen tar det inte mer än en timma förrän man når Stockholm. Idag var det en del bilköer som sinkade oss ungefär en halvtimma, men snart var vi framme och kunde lasta ur, samt installera oss hos barnbarnen, för ett par dagars besök. Nu var dom inte hemma då vi kom men efter en timma dök mor med barn upp från jobb, dagis och skola.

Det blev pizza kalas, "Blåbär" bjöd och som efterrätt hade jag med blåbärsbullar. Nu är vi väldigt mätta, men törstiga, iallafall jag och lillebror. Morfar och storebror spelar ishockeyspel på TV:n med lillebror som assistent.

Imorron får vi se vad vi hittar på, men maken ska orientera sig på Kungliga Biblioteket, för framtida mer ingående besök........

 

Vi passerar Askersunds kyrka
 
En lite besviken idrottshistorisk fotograf, grinden var låst.......
 
Söder om Örebro, ser det ut att bli fler vindkraftverk byggda.
 
"Före detta kollegor" på sin dagliga tur någonstans i Närke
 
En tredjedel kvar.....
 
...sakta men säkert, närmar det sig.
 
Strax dags för bilkö, visade det sig......
 
Framme vid målet, i dubbel bemärkelse....(haha)
 
Tomma kartonger, men massa rester kvar i kylen, faktiskt nästan hälften.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0