Nu är det snart fixat......

Idag vaknade jag av att min telefon "pep", visste att den skulle göra så för det blev bestämt igår att kompisen skulle ge "dagsrapport" över sjukläget. Nu var hon inte så frisk som hon hade planerat, därför valde hon att rekreera sig i hemmet ytterligare en dag. Därför kunde jag få förmiddagskaffe hos henne, när jag ändå skulle in till Tibro med andra ärenden.
Under förutsättning att jag inte var rädd för eventuella "bacillusker", givetvis. Nu kan man ju inte gå omkring och oroa sig för sådant varenda dag, så jag tog risken.
Väl där fick jag höra att ytterligare en "sjukling" var på väg för att få en kopp, efter sitt läkarbesök. Då var vi plötsligt tre "symötestanter" samlade, som strax kom in på ämnet spel och dobbel, därför att det låg lottokuponger på köksbordet.
Ibland (nästan jämt förresten) fattar symötestanter snabba beslut, fyllde i en spelkupong och räknade fram insatsen för ett år delat på sju. Vi förutsatte att alla skulle med på tåget och jag tog på mig att administrera och lämna in det hela.
Dags att klara av gymet, sen ansåg jag mig kvalificerad för hemfärd och middag. På väg hem passade jag på att lämna in spelkupongen, så vi redan idag är med i leken. 
Första överraskningen kom när jag skulle betala. Vet inte hur vi räknade, men dubbelt så dyrt mot vad vi kommit fram till var det, om man ville vara med i alla dragningarna. Självklart skulle vi det, så bara att meddela den högre insatsen och nu köööör vi, mot "föreningens" första miljon, eller två, eller många.......
Hemma var det bara att sätta igång med att göra biffar till Stockholmsresan som utlovat. Hittade även ett paket jäst i kylen, som nu är omvandlat till hälften bullar och hälften brödkakor.
En f.d. jobbarkompis ringde också, vi har inte setts på väldigt länge, men nu bestämde vi att hon kommer hit på frukost, onsdag nästa vecka. Ska bli kul......
 
Våra valda
nummer är hemliga.......
 
"Ugli", ja det var denna förväxta clementin, men var tvungen att prova ett ex.
Den var från Jamaica, söt och saftig i smaken, lite "mildare" än en clementin.
 
Helgmaten klar för leverans till huvudstaden.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0