Sybehörsaffär i Tibro och gratisgrejer från Telenor!

Googlade igår på, om det möjligen kunde finnas en affär med bra sortiment av sybehör i Tibro och det fanns en. Hade jag ingen aaaning om.... men nu vet jag, för har varit där idag. CAN heter den, ( f.d. Gunnarssons textil) en hel del tyger och mycket tillbehör fanns det. Fick tag i det som behövdes, så nu är det bara att "nåla på" och sen avsluta vid symaskinen och strykbrädan.
Apoteket nästa och där kunde konstateras att något recept på ordinerat cortison (sen 18 januari) fanns inte. Det hade tydligen doktorn "glömt" att skicka. Tur då att jag sen förra vintern hade sorten hemma och följdaktligen har ätit i nästan tre veckor nu. Ingen panik men var ju tvungen att ringa in en påminnelse, så jag kan hämta påfyllning en annan dag.
Sen sprang vi på Telenor-försäljare som sa sig ha en present på lut åt mig. Jo jag har redan Telenor och har haft sedan både Europolitan och Vodaphone-tiden, trogen kund med andra ord. Han kollade mitt abonnemang och sa sen att en ny telefon skulle jag få gratis, avgiftsfritt i tre månader och ett nytt bättre sim-kort. Sen fixade han så att min ringsignal håller på lite längre (så en gammal tant hinner få upp telefonen).
Nu återstår att se om allt som utlovats håller, men GRATIS är ju alltid bra och maken kan få låna min nya Sony Experia när den kommer. (är lite mindre än den han har nu). Alla nöjda och glada?, återstår att se. 
Gymet ovanpå det och nu börjar det mörkna, tog ner ljusslingan på verandan imorse också, så kom igen nu vår-ljus.....
 
För bra för att vara sant? Godis, gratis och "nytt" kontrakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0