Det är roligt nästan jämt......

Bulan framför mitt högra öra vill inte ge sig. Kommer och går, hittills varannan dag, men idag har den "fått permanent fäste". Ringde vårdcentralen, men guess what, dom hade inga tider.
Lika bra att ta tag i andra nöjen också då tänkte jag och åkte till Hjo, för att hämta en massa redovisningspapper hos syster. Jo jag fick en kopp kaffe också.
Vidare till Hem och Hobby, hittade ett kjoltyg och några andra småsaker, samt en stor billig förpackning tvättmedel av ok märke. Strumbyxor till mor inhandlades (på begäran) på ICA, där jag även köpte lunchen, en drickfärdig Nutrilett, helt i linje med humöret alltså. Synd att behöva säga det, men inte blev jag muntrare av besöket hos mor heller, för hon hade det bara tråkigt och eländigt som vanligt.
Åkte hem igen och har nu givit Bulan lite Alvedon, hjälper sådär. Får ringa två minuter i åtta imorron bitti, (tips av sköterskan idag) till vårdcentralen igen, för nu har det gått över en vecka med problemet.
Men det blir väl som vanligt, hittar inget fel på dig men kom tillbaka om det inte går över, om jag över huvud taget kan få nån tid......
Kanske dags att ta min "vanliga" vinter-time out med Bloggen, för det är ju för urbota tråkigt att bara höra om allt negativt. Tro mig, jag vet......
Vi får se hur det blir.
 
Kanske ska tröstäta lite, men har ju ingen sån här att sätta tänderna i. Får bli en vanlig bulle för det finns faktiskt en påse kvar i frysen sen jul, såg jag igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0