Det drar i syd-tarmen....

Trist vinterväder med både regn och snö, inte så mycket kanske, men tillräckligt för att jag ska tycka att det vore skönare att vara längre söderöver just nu. Har väl egentligen aldrig riktigt haft denna typ av längtan förut, inte på detta viset iallafall, men det kanske beror på att jag ägnade merparten av kvällen igår åt att kolla Blocket.se efter potentiella semesterbostäder därnere. Sen hjälpte det väl inte heller att se väderprognosen nu ikväll, som visade att det är 23 grader varmt på vissa ställen (typ där kompisen befinner sig).
Nu är ju inte hon på semester, utan jobbar hela tiden, men lagom varmt har hon iallafall.
Höjdpunkten idag var väl shoppingturen till närbutiken, för att fylla på livsmedelsförrådet, men det tog ju inte speciellt lång stund.
Under kvällen har jag, (vid dumburken, på första parkett) stickat ytterligare ett par "fuskvantar", som jag tänkte skulle få ut och resa, ganska snart. Får inte jag så kan väl dom få åtminstone. Men det blir inte söderut, av två anledningar. Där finns inget behov av dom och jag skulle kanske kunna bli avundsjuk och kan vi ju inte ha det.
Har faktiskt också broderat en bakduk, som ska bli födelsedagspresent till en annan kompis, som också befinner sig i värmen just nu och fyller år imorron dessutom, själva huvudanledningen för resan så att säga.
Nåja, hoppas dom har det skönt "whereever they are", det blir väl min tur nå'n gång.......
Får väl glädja mig åt att jag igår lyckades skicka mitt allra första MMS, fick rapport idag att det gått fram ordentligt och var som det skulle...... 
 
Kvällens handarbeten.....
 
och så tar vi en sån där "äcklig" semesterbild med sol, från Benidorm.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0