Hotellfrukost, fönstershopping och ishockey

Vi bestämde oss för att gå ner till frukosten vid nio och ställde telefonen, så vi inte skulle "försova" oss. Ganska rikligt med varianter på både flingor, frukt, pålägg och brödsorter fanns det. Helt själva var vi när vi kom och ingen annan dök upp under hela vår frukost-sittning heller. Det har vi aldrig varit med om förut, men det gjorde visst ingenting, bara att plocka och ta för sig alltså. Tyvärr är ju aldrig jag sådär väldigt hungrig på morronen, men en del gick ner iallafall.
Sen slappade vi på rummet till tolv, tog en liten bilrekognosering angående parkering vid ishallen, åkte ner till sta'n igen, tog mini-promenad runt kvarteret och in på shopping-gallerian Punkt, för lunch. Saffet's inget jag direkt rekommenderar!
Gott om tid kvar innan matchstart, så vi åkte en tur norröver utanför sta'n, till Tillberga, där makens farfar en gång hade åkeri och sedemera (sen jag kom in i bilden) hans farmor och farbror bodde kvar. Men det är gott och väl över trettiofem år sedan. Vi passerade även kyrkan som står omnämnd i makens pass, som födelseförsamling, Hubbo heter den.
Vi hann också med att bese Västerås airport, endast ett plan skulle komma och vända där idag, lite senare. Ryanair's flight från och till Stanstedt, London. Andra tider på året är det dock mer verksamhet.
Tillbaka till hockeyarenan och inga problem att få biljetter, men däremot tämligen problematiskt att ta sig upp till rad 15 där våra platser fanns. Minst trettio centimeter höga trappsteg och rad 15, ja ni förstår.....
Inget att rekommendera för onda fötter och taskiga knän, men det gick vägen, både upp och sen ner, utan missöden.
Några fans och stamgäster, satt bakom oss och fällde omdömet: "Sämsta matchen hittills, alla kategorier", men dom vann iallafall, med 3-0. Inte direkt rättvist resultat, sen julafton i gurksta'n denna eftermiddag.
Stannade i Örebro för pizza på Pizza Hut, vilket maken gärna skulle välja fler gånger, om han inte blev nedröstad av mig. Nå'n gång kan väl gå för sig, så idag alltså.
Nu är vi hemma, kaffe är drucket och lite TV kanske funkar, innan man slocknar.
 
Konstverk hängande från taket på Västerås/Stockholm airport
 
Nej vi åt inga såna....
 
...eller såna.....
 
inte heller dessa frestade oss tillräckligt, men det var nära.....
 
Fint vinterväder på väg tillbaka från Tillberga
 
På plats....övning ger färdighet heter det ju, men idag undrade jag allt.
 
Så var matchen igång....
 
...och i periodpausen, fick vi se ett gäng av morgondagens stjärnor, dessa var nio år.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0