Räven raskar....över vägen

Maken lät meddela att han tänkt sig en turné i länet för måndagen. Det skulle besökas fler tidningsarkiv och bibliotek, för att leta efter gammal idrottsföreningshistoria. Det är hans nya "fluga" och som jag tidigare sagt, går han in för det till hundra. Denna gång ska turen gå via Tidaholm till Falköping, med några shoppingärenden i Skövde på hemväg.
Följdaktligen var jag alltså "tvungen" att åka till Hem & Hobby idag, eftersom bilen inte är tillgänglig imorron. Men det var inga som helst problem och glad i hågen startade jag färden vid lunchtid.
Flera gånger genom åren, har jag i nerförsbacken innan avtagsvägen till Gamla Örlenbadet sett diverse djur springa över riksvägen, både älgar och rådjur, men aldrig förut någon räv. Men idag traskade han snabbt över, med en lång och yvig svans. Ingen fara för kollision, då han var ganska långt ifrån men ändå nära så att säga.
Det fanns en hel del att köpa på Hem & Hobby idag också, sen var även kläd-outleten, längre ner på infartsvägen till sta'n i full gång.
Där hittade jag (till mig) en täck-kappa, två långärmade t-shirts, en framtida present och två underställ till barnbarnen för totalt 445:-. Verkliga fynd tyckte iallafall en nöjd shoppare.
Tittade sen in till syster för en kopp kaffe och lite praktiska ärenden, så klockan hann att dra iväg väldigt innan jag åter landade hemma, för sen middag.
Stockholmspaketet är nu klart och packat, för att överlämnas till posten imorron, av maken "som snor bilen".
Vi får se vad jag hittar på,på min bil-lösa dag......
 
Ute på "brännvinsrakan", men Systemet är ju inte söndagsöppet och numera har vi butik även i Tibro.
 
Precis passerat Hjordnära Mejeri, nu är det inte långt kvar till målet...
 
...och här på andra sidan vägen, bygger dom för fullt på en ännu större Hem & Hobby-butik! Yes!
 
Månen konkurrerade idag med solen.
 
Till sist, några av mina fynd.....

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0