Långväga gäster.....

Idag har det som vanligt inte varit speciellt mycket att göra, men några har ändå hittat in här, så lite "tjatande" med folk har det blivit.
Ett gäng väninnor, varav en åkt ända från Moholm för ett besök här i huset, en familj från Jönköping som kom direkt från Guldjakten på Karlsborgs fästning, där barnen var mycket nöjda om än en aning skrämda.
Sen kom det "finbesök" från Kalmar, "Alarmstreet" letade konferenslokaler och vi har ju väldigt förmånliga priser på sådana, men det var en aning långt att åka hit.
Nåja den riktiga anledningen till besöket var väl att hälsa på släkten gissar jag och så tog dom bara en liten avstickare till Inredia. Kul med gamla bekanta som dyker upp när man minst anar det.
Sen kom en tysk dam, som hade behövt Stockholmsbroschyrer, vilket jag dessvärre inte kunde erbjuda. Men ett urval av närområdets ortskartor var också intressant. Hon pratade bra svenska och hade sommarstuga i Beateberg, så jag behövde inte nyttja de begränsade tyskakunskaperna idag.
Däremellan har jag broderat bakdukar och snart är tisdagen till ända. Dagen har faktiskt gått väldigt fort och snart är det dags att ta sig hem för att intervjua en f.d. Tibrobo, (numera Olsfors) som kommer hem till mig ikväll.
Han hade vägarna förbi i annat ärende och har jobbat ihop med min morfar på sextiotalet.
.....och vart tog han vägen då? Ändrade planer och glömde bort att höra av sig, antar jag.
Kvällen för övrigt blir tuff; Allsång, Midsomer-mord och EM-fotboll, allt samtidigt. Tur man kan spela in och eftersom jag inte jobbar imorron, har jag ju hela natten på mig att titta ikapp......
 
 
Dessa klara så långt....
 
...och en till påbörjad. (Klar den också nu...)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0