Födelsedag...

Ja jag vet att Prinsessan fyller 31 idag, men nog med rojalistisk yra för denna gång. I det här huset passar maken på att fylla 63, jämnt och bra för att helt legitimt hoppa över allt storslaget firande. Bara litegrann uppmärksammar vi dagen och en massa grattishälsningar på Facebook droppar det ju in förstås.
Det blev paket och fika på sängen i hyfsat arla morgonstund, för att vi sedan skulle återgå till ordinarie vardagsgöromål. Det är ju tur att vi har varsin dator till förfogande, annars.......
Jag tog mig lite senare i kragen och drog till gymet, samt köpte platta persikor, bigarråer och en styck cementplatta. Med hem på köpet av cementchefen fick jag grattis-hälsningar, men han var inte direkt imponerad av antalet år, då han ligger en bit före.
Plattan blev omgående lagd på plats. "Murargänget" hade snott en så länge för att göra klart sin mur, vilket var ganska enkelt då min mur bara är staplad. Men nu är den lagad. Efter lunch och tvagning bar det så iväg till Mölltorps Handelsträdgård för att kolla sortiment av bärbuskar. Vi kom hem därifrån med en vanlig traditionell svart vinbärsbuske och en ny korsning som hette krusvinbär. Nu är dom planterade vid muren i nygjord rabatt, så får vi se om de trivs och överlever. Det blåser lite illa för tillfället och de vajar en aning mer än önskvärt. Dock är det garanti på dom, men vet inte om den gäller för blåst. 
Sonen kommer framåt kvällningen för att fira far och sallad är förberedd, då han för tillfället inte äter "carbs". 
Vi gamlingar mår ju inte heller illa av att äta nyttigt, så varför inte.....
och.....istället för tårta kör vi fruktfat. 
 
Paketets innehåll: En skjorta, en tennis-tröja, en deo och en mobiltelefon-väska
 
Födelsedags-"barnet" låtsas vara nyvaken.....
 
Vi åkte till Mölltorp och vad fick jag då se......
 
Jaa, vad ska vi ta.....? (iförd födelsedagsskjortan)
 
Inköpen på plats tillsammans med åtta säckar jord, men det var egentligen för lite i allafall, vi får fylla på sen.
 
Här är födelsedagskalasbuffén i egen hög person.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0