Roadtrip

Idag var det väckarklocka som gällde (för säkerhets skull), men konstigt nog brukar jag för det mesta vakna ändå, bara någon minut innan den ska ringa, så också idag.
Mycket på agendan, som började med planeringsmöte på muséet, där vi idag fastställde invigningsdatum för utställningen om morfar, till den 19 september. Att jag ska jobba en del i sommar som receptionist på Inredia vet jag, men inte mer än så än.....börjar närma sig skarpt läge kanske?. 
Någon form av information blir det iallafall den 18 juni, fick jag på förhand veta idag, samt de fastställda öppettiderna för allmänheten, men kan ju vara bra att veta lite mer specifikt hur man har det framöver angående jobb/fritid. 
Hur som helst hade vi ett givande möte och utställningen med dess innehåll börjar ta fastare form, vilket känns bra.
Därefter var det dags att hämta ett paket på Pressbyrån, samt förse sig med lite cash, så jag kunde svänga in och betala vad maken blev skyldig igår, då han hämtade cementplattor efter stängningsdags.
En pratstund blev det också, innan jag fortsatte till Skövde. Hade någon timma på mig att göra shoppingrunda light, innan avtalad tid med arbetsförmedlaren stod på schemat.
En trevlig upplevelse på AF var det längesen jag hade, men idag blev det en sådan. Både jag och arbetsförmedlaren var lite tidiga på plats, så jag fick komma in före utsatt tid (har aldrig hänt förut), bara en sån sak.....
Dessutom var hon trevlig, gick att prata med på ett konstruktivt sätt och hon hade ju svarat på mitt mail, samma dag jag skickade det, vid begäran om möte. Egentligen bara precis som det borde vara, men varför är det inte alltid så då??......undrar jag stilla. 
Tittade in till Rebdesign för där skulle vara öppet hus ikväll och fick höra att hon fått många positiva kommentarer om mina tröjor, hittills. En var undanhängd, en till på gång att väljas och eventuellt ytterligare en....
Kul att det rör lite på sig iallafall. även där.
Second hand nästa, sen proviant hos Tempo, innan jag nyss landade här hemma igen.
Änderna har fått brödbitar och drog vidare efter "snabbfika" och jag tar nog en kopp svart till och trycker på dumburken. Kanske kan bli en till tröja klar under kvällen. Då jag var välkommen att hänga upp fler i affären, kan jag ju lugnt sticka vidare.....(haha) 
 
Gårdagens solnedgång var mycket vackrare än den ikväll, så vi kör på den.
 
....i Skövde är man förberedd inför nationaldagen.
 
Inte riktigt klar, men snart..... har "döpt" den till tresmak (glassen ni vet).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0