Solsäng, "ny garderob" och Hoffsten

Maken och grannen hade en sista date vid muren, för att göra lite "bling-bling" som finish. Jag däremot tog bilen till sta'n för att hämta (den nu anlända) solsängen som jag beställt på Jysk. Det var också meningen att det skulle bli en fika med vänner, men de lät meddela att tiden inte räckte till idag. Inte så konstigt kanske för det var på gränsen till trafikstockning på sina håll, då det var en sån där klämdag som alla ska uträtta ärenden på då man är ledig.
Jag började iallafall på Elins Esplanad, med rea på Cassels, där jag brukar hitta en del i klädväg, så också idag och då det är längesedan jag förnyade garderoben, fick det bli några plagg, nu när det fanns till rimliga priser.
Lite body-lotion på Maxi och några plantor hos Blomsterlandet, sen var jag redo för "ordinarie" stadslunch. Liten hamburgare med dricka på drive-in hos MacDonald's. Nu var det några fler än jag som kommit på den idén, så det var en orm av bilar fram till luckan, men gick ändå hyfsat fort.
Bara att hämta solsängen innan återfärd alltså. Vet inte varför det alltid är sådant kaos i Jysks kassa, kanske bara alltid har otur, men expediterna springer hit och dit, samt svarar i telefonen ett par gånger samtidigt som dom försöker fixa mitt ärende. Det var iallafall likadant förra gången. Nåväl jag fick min solsäng, nu till ännu lägre pris, så det vore dumt att klaga. Skulle ha kostat 650:- men var nedsatt ytterligare, till 500:- jämnt.
Ett provianteringsstopp hos Tempo även idag och dom hade fått in saltgurka igen. Hann knappt hem förrän jag var tvungen att smaka och sniffa. Finns det nå't som luktar godare än saltgurka? Jag har svårt att komma på en endaste grej......
Nu snabbdusch och sen in till Uppåner-festivalen för att lyssna på Louise Hoffsten, Fotbollslandskampen har jag satt på inspelning. Ibland äääär det bra med teknik.
Tillbaka från festivalen, har inte sett fotbollen än, får väl leva på hoppet att den var bra en stund till. Men nå't som verkligen är bra, det var Louise Hoffsten. Filmade "dom döda fiskarna" i sin helhet, ska se den sen igen.....
Kan meddela att det inte var bara maken och jag på plats utan många, många fler, men vi stod längst framme vid "kravallstaketet" verkligen på första parkett.
Nu är jag "trötter" och har lite känning av hösnuva....men vi startar nog fotbollen ändå.
 
Är det sånt som kallas arbetsfördelning, en sitter och tjötar medan den andre jobbar....
 
....och nu är det bara resten kvar, då blir det "ombytta roller".
 
Allt detta medan jag var någon helt annan stans, i drive-in-kö för att köpa lunch.
 
Då vi stod längst fram, kan jag bjuda på några konsertbilder.....
 
....på nära håll.
 
Det fanns några fler på plats, därav ytterligare Fagersanna-bor......
 
Tack för oss och Hej då Tibro!
 
Många cyklar var ute på grönbete i kvällningen.
 
Ballongerna svävar över festival-området.....
 
...och nu är det bara en dag kvar, för iår.
 
Till sist vill jag bjuda på ytterligare ett användningsområde för öl, funkar bra som leksak....
Vem barnet är förtäljer inte historien, bara en ögonblicksbild i vimlet efter konserten. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0