Välorganiserad...hjälper inte alltid.

Gjorde på förmiddagen iordning ett nytt gäng tröjor att hänga hos Rebdesign, då hon igår sagt att hon gärna tog emot fler. Varför inte tänkte jag, det blir ju mer plats här hemma och jag kan gladeligen sticka på..... 
Först tog jag dock svängen förbi cementfabriken igen, då maken var ganska säker på att han lagt kvar sin tumstock där, när han "snodde plattor". Där fanns en, som cementchefen inte riktigt visste vart den kommit ifrån, så jag fick med den hem.
Tröjorna blev sedan väl mottagna och jag hängde dom bland de andra "kompisarna", för att sedan fortsätta mot gymet och gå en vända i Easylinen. Vi var inte många själar där just då och det är som ni vet, positivt i min värld.
Med detta avklarat och svetten rinnande i nacken styrde jag kosan mot middagen. Vi hade bestämt när jag for att jag skulle åka till industriområdet och köpa pizza gjord i vedeldad ugn, för det skulle vara extra gott hade vi hört.
Måste man ju prova, med lådan och två såsburkar ovanpå gick jag raskt åter till bilen. Men pizzaboxen är alltid lite hal, vilket ofta gör att såsburkarna far fram och tillbaka. Så också idag och värre var att den ena hamnade uppåner  vid handbromsen. Kan ju säga att det är tur att det inte är så mycket i dom, men hälften av innehållet var fullt tillräckligt, för att jag något senare skulle finna mig nödd och tvungen att tvätta bilen invändigt. (vilket kanske ändå behövdes egentligen)
Pizzan var helt ok förresten och med den i magen och bilen nystädad (inuti) tänkte jag fira med en dusch följt av kaffe på altanen.
Men se det blev det inget av med. Telefonen ringde från mors äldreboende, att de skickade in henne till sjukhuset, så det var bara att snabbduscha och kasta sig i bilen. Det visade sig fyra timmar senare att den propp i benet de misstänkt på vårdcentralen, fanns där. Nu har hon fått spruta, medicin och är hemtransporterad igen och jag har precis ätit ett laziz-bröd med ost, lax, sallad och vitlökssås. Det slank ner väldigt lätt.
På detta tar vi en kopp kaffe vid TV:n, spelade in handbollen innan jag åkte så nu blir det först Benidorm, sen sport.
Tanken att besöka aktiviterena på den idag inledda "Uppåner-festivalen" fick med andra ord stryka på foten
det närmaste jag kom var såsburks-haveriet i bilen (haha), men det är tre dagar kvar....
 
Han frågade om det skulle se ut som om han jobbade, så det är en arrangerad bild. (han var redan klar!)
 
Här görs vår pizza och där bakom är ugnen, med veden nedanför.
 
Får i hagen vid sjukhusets parkering.
 
Fyra timmar senare: Vi har fått kvällsmat, har du?
 
Stort träd i kvällsljus på hemvägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0