Inte svettas man direkt.....

Igår kväll när jag var ute med soppåsen och hämtade in posten, (som vi glömt av på da'n) kollade jag termometern på husväggen. Den visade -16C och mitt på dagen idag fredag, har det fortfarande inte krupit över på plus.
Solen skiner och det ser väldigt inbjudande ut men som sagt kallt är det bevisligen....
Förmiddagen har jag ägnat åt internet, förutom nöjessidor som Facebook, har jag faktiskt skickat iväg ansökningar till totalt sex jobb. Men vad hjälper det kan man tycka, då det med "historiskt perspektiv" inte brukar bli något gensvar. Positivt i sammanhanget när man använder internet är, att vare sig papper eller frimärken går åt och tär på ekonomin.
Många frimärken gick det dock åt för att posta födelsedagspresenten till bonusbarnbarnet i Göteborg, som fyller nio på måndag.
För övrigt sitter jag och klurar lite på om jag ska starta en ny blogg. Har en idé om en fiktiv berättelse i småavsnitt, med inspiration från verkligheten. Ska fundera lite till, så får vi se om andan faller på och resulterar i, att "trilla ner" på tangenterna här..... framöver.
Fredag är väl annars veckans höjdpunkt, varför kan jag väl inte riktigt förklara, bara en känsla som sitter kvar av gammal vana sedan yrkeslivet kanske, då man hade hela helgen ledigt framför sig.
Nu går ju dagarna väldigt fort och snart är det måndag igen, men just nu äääär det fredag och strax ska Inga börja med middagen......"Vad blir det för mat?"
 
Inte att förväxla....JAG föredrar Liverpool.
 
Kistan påsk-klar med morfars Tibroklubbor i centrum...
 
Sådärja, då börjar vi om och går åt rätt håll nu då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0