"Snorgärs"

Vaknade imorse med hosta som smugit sig på så sakteliga sen i förrgår, men någon snuva hade inte visat sig så långt. Gick inte att somna om så lika bra att masa sig ur sängen och testa varmt honungsvatten.
Var egentligen meningen att jag framåt kvällen skulle delta i en Mary Kay-demonstration, för oss 50+, men det var lika bra att säga återbud.
Började istället att leta reda på gamla papper angående morfar och hittade en del faktiskt, skolbetyg, mönstringsbok, flera arbetsplatsbetyg, bokföring, modellfoton och förtryckta fakturor från hans soff-fabrik. Har börjat förbereda lite inför antikvariens besök här i nästa vecka, då vi ska inventera vad som finns att välja på till en utställning.
Stoppade sen i mig, först resterna av kalvsteken till middag, för att därefter ta några alvedon till efterrätt, så jag kunde åka in och kolla second hand, lägga på brev och lite annat.
Nu sitter jag här hemma igen, åter med honungsvatten, nyser "stup i kvarten" och snyter rinnsnuva för glatta livet. Vi får väl hoppas att det snabbar sig på att komma ur kroppen nu då, när det äntligen (som jag har längtat, not) har brutit ut.
En aning seg i "kolan" är dessutom en trivsam biverkning och början till träningsvärk i magen på grund av hostandet, en annan. Får väl dricka mer äckligt honungsvatten vad det lider och sitta som en klump i TV-fåtöljen, till Manchester United-Real Madrid-matchen, alltid något i bedrövelsen.
 
Nej, nån promenad över den obevakade järnvägen blir det inte idag....(något föråldrad skyltning)
 
Finfrämmat vid fågelbordet imorse, domherrarna brukar inte besöka mitt etablissemang annars.
 
Jag lyfte på locket till en stor gammal plåtburk, som innehöll morfarspapper och biblar m.m.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0