Upp med tuppen och in i dimman.....

Maken hade idag den tunga uppgiften att sätta väckarklockan, så han kunde avlämna vår lilla bil till renovering i arla morgonstund. Själv gick jag och lade mig ganska tidigt igår kväll (vilket innebär före klockan 01.00), men kan inte påstå att jag för den sakens skull var speciellt mycket piggare imorse.
Med huvudet "inlindat i vadd" masade jag mig dock ur sängen, bara för att konstatera att utanför låg dimman tämligen tjock över sjön. Ingen sol i sikte alls.
Kaffe, mackor och mer varma drycker avlöste varann i fåtöljen framför TV:n, då det var enklare att sitta upp med täppt näsa och visst somnade jag en stund. 
Som omväxling fick det sen bli en sittning vid datorn, för att kolla läget på alla fronter. Hittade en ny sida "Jumblets -din loppis på nätet" att lägga upp sina grejer till försäljning på. Nu testar jag även där, så får vi se om det är mer liv i den sidan än de andra "torgen".
Testade ett pizza-kit till middagen och det var inget större fel på det, men saker och ting smakar ju inte så särskilt mycket, under rådande omständigheter om jag säger så.
Mycket nysa, snora och en del hosta har det varit, så även idag testar jag alvedon som efterrätt, men verkar inte göra någon större skillnad.....
Mycket mjukgörande kräm/olja på lilla näsan krävs och sen är det väl bara att vänta ut det.....
Till och från postlådan orkade jag iallafall ta mig nu på eftermiddagen när solen tittade fram en stund.
Det nyser vi på och tar en påfyllning av blåbärssoppa......
 
"Fuskvantarna" finns på Jumblet-sajten...
 
så gör även pappas bok....
 
...och tröjor i mängder.
 
och på kvällshimlen passerade precis ett flygplan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0