Va' var det jag sa.....

...angående att tiden går så fruktansvärt fort. Idag är det redan tidig söndag kväll och solen har precis gått ner.
Tittade just ut genom fönstret och såg herr And med fru , flyga iväg igen från trädgården. Idag hann jag inte ens slänga ut bröd, trots att det finns färdigtärnat i en burk, ifall om att.....
Tidigare under dagen har det inte hänt så mycket, vi har i princip suttit inne och tittat ut på solen, som i och för sig lyst ganska inbjudande. Men grannens vindflöjel går för högvarv med jämna mellanrum och tallen vajar den också. Jag var ute och fyllde på lite fågelmat, så en nypa ( i ordets rätta bemärkelse) frisk luft har jag ändå tillskansat mig, inte att förglömma "promenaden" till soptunnan. (haha)
Aningen dåligt samvete har jag dock, att det inte blev en promenad. Men till mitt försvar kan anföras att jag har färdigställt Storebrors "beställda" tröja och snart är även en ny vant-prototyp klar att skickas med för utlåtande efter vissa justeringar, sedan prototyp ett  i förra veckan, "lämnade lite övrigt att önska", tyckte dottern.
Middag har vi också fått oss serverad, kyckling idag.
Sport på TV fanns det att glo på som vanligt och det fungerar alldeles utmärkt som "stickbakgrund".
Datakommunikation via bl.a. Facebook tar sin beskärda del den också, man måste ju bara titta på dom små röda "plopparna" så snart de poppar upp, för nyfiken slutar man nog aldrig att vara......
 
Färdig för leverans.....
 
Ett "gytter" av flygplan siktade jag i eftermiddag, räknade till minst fyra stycken samtidigt
passerande över oss och vita spår efter ännu fler.
 
Helt ok solnedgång idag.....
 
...som speglade sig i glashusets rutor, till bakgrunden av Strandstads-hus.
 
Har även skickat färgförslag till Lillebror på hans tröja. Om det duger får jag veta imorron, i så fall är det bara att sätta igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0