Affischer och andlig återkomst

Svängde idag in till Tibro för att sätta upp lite "blänkare" om Loppisen i lanthandeln här i Fagersanna nästa helg, både lördag och söndag kör vi kl. 10-14.
Det går bra att boka plats om man vill vara med och stå inomhus, annars kan man också bara komma för att köra baklucke-loppis utanför, gratis.
Fint väder och en hel del "knallar" på torget i Tibro, fanns att beskåda diverse varor hos. Bland annat tre stycken med garn-sortiment.
Ganska svårt att låta bli shopping här....men köpte endast ett nystan rostbrunt (på uppdrag) till mor.
Några blommor till den ena  fönsterlådan fick det bli och slutligen en gräslöksplanta för att fylla hålet i "örtträdgården".
Åt imorse frukost till utsikten av en vilsen and-hanne, som avstod att äta maten jag gick ut med och fortsatte gå runt och ropa. Lade sig en stund i gräset, reste sig igen och fortsatte söka. Han till och med flög upp på hustaket för att få överblick.
När jag kom hem efter min utflykt, låg han fortfarande kvar i sin ensamhet, åt lite brödbitar jag kom fram med och flög sen ner till sjön. Medan jag gjorde iordning middagen, anlände dock "hans fru" och nu travar dom runt ihop igen, fram och tillbaka genom häckarna till grannarna. Skönt att slagsmålet från igår ändå slutade bra.
Har suttit på altanen och stickat nu i eftermiddag, dryga trettio grader i solen och ätit jordgubbar förstås!
Får väl kolla om det finns nå'n annan lämplig fredagsföda att tugga i sig till VM-ishockeyn som börjar idag.
 
Men vart har hon tagit vägen??
 
Får kolla omgivningarna ordentligt, när hon nu inte svarar....
 
Här ä' jag, finns det nå'n mat kvar?
 
...ännu större "pippi" nere vid sjön och där kan dom stanna.
 
Fantastisk fredagsföda.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0