Allt på en gång.....

Vaknade idag av att det lät utanför. Då var klockan halv åtta och Tibro Byggvaror hade precis lastat av cementpåsar, plank och stor träskiva. Väckte genast maken och sen har det varit full fart hela da'n på både honom och mig.
Efter att ha burit och släpat en stund, var det för min del dags att fylla på kylskåpet en aning och höra hur tidsschemat inför iordningsställandet av loppisen var tänkt. Allt var klart, inga fler leveranser av vanliga varor väntades, därför kunde vi komma närsomhelst framöver.
Maken hade fått tag på grannen och den "stackaren" har sen ända fram till ikväll jobbat med att bygga murnings-formar. Änderna har med jämna mellanrum varit här och kollat vad som försiggår, visserligen snattrat lite irriterat, men fått sin mat iallafall. Dom är inte så nöjda med att det har tillkommit en massa nya "element" i trädgården och travar misstänksamt runt och inspekterar.
Efter middagen var det dags för mig att åka till Rebdesign och låna mina tröjor över helgen, så de kan få vara med när det händer nå't på hemmaplan. Lämnade av dom direkt på Tempo, för att sen fortsätta hem och omedelbart fylla bilen med allt annat, som helst ska bli sålt.
Det är ju inte så långt att åka och i såna här sammanhang går det i ganska mycket i en personbil, så lasta i blev plocka ur igen inom en kvart. Idag behövdes ingen mer motion, eller "lyfta skrot", ett ganska hårt pass genomfört på helt naturlig väg. Genomsvett och trött blev jag bjuden på en kopp kaffe, ungefär halvvägs genom iordningsställandet och hemma igen, kändes fåtöljen väldigt inbjudande.
Lagom till Let's dance syr jag nu ihop ytterligare en tröja, kanske att den hinner få vara med, om inte på lördagen så säkerligen på söndag.
Vi får väl se imorron om jag har lyckats hitta några ännu inte utnyttjade muskler. Det brukar visa sig dagen efter.....
  
Här är en del av det som kom med tuppen....
 
Grannen instruerar.....
 
...undrar om kunskapen fastnar, nu när han får lära sig nå't nytt.
 
Och i en annan del av Fagersanna, riggar vi loppis.....
 
Här är min hörna (till höger), som ska fyllas på nååågot imorron.
Väl mött då "dom som kan, vågar och vill".
Det går även att köpa fika, bl. a. hembakad toscatårta till kaffet, den brukar inte göra nå'n besviken. ( finns dock bara i begränsad upplaga)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0