Dagen som krävde tre "dates" med duschen och slutade i topp...

Efter en natt brottandes med nya "påhitt" på datorn och sänggående först vid halv fyra, sov jag till drygt elva. Varför sket jag inte bara i att skriva färdigt bloggen och lägga upp fotona då, undrar kanske någon? Därför att jag är av ett envetet släkte och hatar att inte bemästra tekniken.
Bevisligen behövs inte så värst mycket för att rutiner och invanda mönster får sig en ordentlig törn, bara att installera ett något annorlunda program.....
Det som normalt tar mig fem minuter tog inatt upp till en halvtimma, innan jag snubblade på nästa detalj som fick hjärnan att trampa vatten, igen. Egentligen bara småsaker, men som ordspråket så riktigt hävdar: "Liten tuva stjälper ofta stora lass". Maken låg redan och sov, ingen idé att väcka honom, för vi kan inte kommunicera så bra på dataspråk. Han svarar inte på vad jag frågar och med mina elementära brister i baskunskaperna, kan jag inte ta till mig "föreläsningarna" som ges.
Nu blev det frågestund frampå förmiddagen ändå, eftersom jag därtill var nödd och tvungen, för att komma vidare på min "dataresa" och till slut fastnade väl ändå en del. Hoppas slippa bråka med apparaten alltför länge ikväll......
Nästa resa sedan, var av det mer bekanta slaget, en tripp till mor (och Hem&Hobby) i Hjo, med snabbstopp hos Rebdesign för återlämning av mina tröjor. Det blev inte så lång visit i Hjo heller, men tyg till nya glashusgardiner hittade jag ändå, efter att ha tänkt om konceptet.
Kostade inte så mycket, det var positivt. Mindre så (positivt alltså!), var nästa anhalt: Gymet, men avklarat är det precis som dusch nummer två, väl hemma igen.
Maken tog hand om bilen för fotbollsmatch, i Hjo, så bilen har gått skytteltrafik på den destinationen idag.
Då kommunen har Hälsovecka denna veckan, (med ett antal arrangemang) hade jag planer på att delta i tipspromenaden vid Fagervi och den gick naturligtvis idag då är klart.
Men har man bestämt sig så har man och det blev en cykeltur dit bort och 4 kilometer i skogen. Vilket resulterade i dusch nummer tre så snart jag kom hem och telefonsamtal om att jag haft tolv rätt och vunnit....en biobiljett.
Den fick jag levererad till dörren och gissa var jag sjönk ner sen?
Just det, i stickfåtöljen, med "En stark resa" på burken och snart är nästa tröja klar........
 
Här ett litet smakprov på vad det finns hos Rebdesign, (förutom mina tröjor.....)
 
....lite fler.....
 
och några färdiga kläder, sydda av de vackra tygerna.
 
Det var lite blött i skogen, med kabbeleka växande i en liten bäck...
 
...och därnere (vid starten av tipspromenaden) ligger Fagervi med fotbollsträningen i full gång.
 
Längre in i "stor"skogen fanns denna bäck med spång att gå över.
 
Därefter passerade stigen ett torp. 
 
Sen hittade jag även några av mina absoluta favoriter, under vandringen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0