Först regn, men nu har det "ordnat upp sig"

Imorse var det ordentligt med regn och helmulet,  en bjärt kontrast till gårdagen alltså. Eftersom det var sagt att vi skulle åka till centralorten i ärende, (både jag och maken) var det bara att skruda sig i gymkläder för min del och efter att ha "snott lite ström" från mitt fordon, tog maken täten. Utan missöden anlände vi båda till Tibro och kunde påbörja våra respektive "uppdrag".
Efter att ha fullgjort mitt gympapass, såg jag till att nappa på ett erbjudande dom kör med för tillfället på f.d. Plaza, numera Sportlife. Vilket innebär att jag nu i ett år kommer undan med en hundring mindre varje månad i gymkostnad.
Det ingick inte att delta i gruppaktiviteterna på gymet i detta nya pris, men vad gör det. Har ju aldrig utnyttjat dom förut under tre år, så därför passade det mig perfekt.
....och vad ska jag nu lägga den "nyvunna" hundringen på? Kommer säkert på nå't annat onyttigt istället, men kan det vara värt! (Räcker till tio nya garnnystan varje månad, hahaha!)
När jag kom hem meddelade maken att batteriet i hans bil, mådde bra men behövde köras med för att laddas.
Därför ringde han genast biblioteket i Mariestad och bokade tid, för att titta på gamla skrifter och vips var han väck.
Jag blev lämnad åt "mitt öde" och fick roa mig själv efter bästa förmåga. Nu har jag ju inga som helst problem med detta, utan tyst och lugnt i huset blev det en funderar-eftermiddag.
Har skissat lite på morfars-utställningen och antecknat en del, samt kollat av Platsbanken. Där var dock magert med innehåll att söka, för min del....
Funderar på att göra pizza till kväll, då vi bara ätit gårdagsrester till lunch. Revbensspjäll puttrar under tiden på spisen till morrondagen.
Orka eller inte orka...det är frågan? En överfull korg med ren tvätt, står också och gastar på uppmärksamhet....
Men solen skiner, så vad gör det....
 
"Långkoket" av revbensspjäll till morgondagen.....
 
...och jag orkade göra pizza, samt ta hand om den hojtande tvättkorgen.
 
Nu är även en ny tröja klar och nästa påbörjad.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0