Loppis, grillning och dator"doktorn"

Andra delen av helgens loppis i lanthandeln började dagen och nu var det även några nytillkomna bakluckeloppis-bilar som tillkommit. Dock verkade det som om folk hade lite längre sovmorron, såhär på söndagen.
Även denna dagen gick väldigt fort och vi hade trevligt i största allmänhet.
Det blev också bestämt att vi ska ha loppis i stort sett varje söndag ett tag framöver, för att se hur det går. 
Precis när jag skulle börja packa ihop för hemfärd ringde sonen och aviserade att han hade för avsikt att besöka fäderneshemmet. Skulle han ta med sin nyinköpta gasolgrill, för en testomgång? Snabbt beslut om att det var en god idé och äta middag stod ju som nästa punkt på dagens agenda. Varför inte grilla, vädret var också inbjudande för denna aktivitet.
Inga bjöd hastigt och lustigt in till grillparty "do it yuorself-style". När alla tröjor var återbördade till sin klädstång här hemma, stod alltså kökstjänst som nästa punkt. Efter en stund av kaos light, kunde vi dock sätta oss tillrätta i glashuset och njuta av menyn. För egen del gällde det allt utom lammkorv, som jag köpt för att testa.
Tycker inte om lamm, men man ska ju alltid smaka, som man tjatar på barnen om. Bara att leva som man lär alltså och återigen försöka sig på detta. Fortfarande står jag dock fast vid min åsikt att lamm är inget för mig.
Sen skulle sonen ta sig an min "eftertänksamma" dator, därav den sena timman innan bloggen nu blir skriven. Jag kom så småningom på att det fanns en till apparat att knacka på, vilket nu görs. (fortfarande i väntan på att min egen ska bli färdig) 
Imorron återstår att se om datordoktorn lyckats "sparka igång" det lilla livet, att bli mera snabbtänkt.
Då ska också de redan utvalda "lyckligt lottade"  tröjorna, få åka tillbaka till Rebdesign på Karlsbrovägen i Tibro.
Gillar Ni att sy och tyger i glada färger, kan jag verkligen rekommendera ett besök, för där finns massor.....och en massa färdiga alster dessutom, om man inte syr själv.
Till sist, tack för två trevliga loppisdagar på Tempo i Fagersanna.......det gör vi om, söndag den 26 maj!
 
Här är bakluckeloppisarna.....
 
och här går man in till oss andra.
 
Sonen i full gång med grillningen....
 
 
....för att efteråt hjälpa till med ett lås till vindsluckan.....ÄNTLIGEN !
 
och nere vid sjön hade alla måsarna massmöte i skymningen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0