Torghandel och Happydays

Det finns allt en och annan "lucka" i trädgårdens rabatter, som jag fann anledning att ta mig an med ett besök på torghandeln i Tibro. Det är ju fredag nu igen, fattar intre hur fort veckorna går egentligen.
Medan jag stod där bland alla växter och valde ringde mobilen. Det var reseföretaget Happydays som ville prata lite med mig, eftersom jag skickat in en intresseanmälan om att vara testperson åt dom i kategorin 50+.
Visst var jag fortfarande intresserad, helt klart då det "ingår" en gratis resa i åtagandet. Hon skulle återkomma strax med definitivt besked, om jag blev utvald. 
Jag betalade för de blommor jag valt ut, shoppade lite Sloggis till extrapris hos Katarinas, hittade en massa andra klädesplagg (framtida presenter till "lagret") hos torghandlar'n jag mer eller mindre blivit stammis hos och dumpade alltsammans i bilen. Gick därefter till Family House också, men inhandlade bara en gris, som jag ansåg mig vara i behov av, då det var väldigt längesen jag köpte nå't gossedjur och just den här grisen var sååå söt.
Mitt i allt detta ringde telefonen igen och tjejen från Happydays hälsade mig välkommen som deras testperson, mail med mer information skulle komma sen.
Dom specialiserar sig på bilsemestrar och har paket, innehållande både boende och mat i flera länder i Europa. Så nu blir det till att lusläsa alla erbjudandena, för att hitta "en pärla" att testa och tycka om.
Ska bli kul, väntar bara på fortsatta instruktioner nu.......
Revbensspjällen smakade mumma kan meddelas och snart trycker jag på dumburken och tar plats i stickfåtöljen.
Ska bara plantera min björnbärsplanta och lite till.......
 
Här är den lilla grisen....och visst ja, var ju inne på Förr och Nu också, köpte lite till mors dag.
 
Vår-idyll....
 
.....svalan sjunger på grannens TV-antenn.....
 
....och jag har planterat både björnbär och tomater.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0