"Hantverks-sjukhuset"

Idag var det alltså dags att ta med ångmaskinen och åka till Hantverkscentrum i sällskap av museiechefen, för att försöka få hjälp av de bästa att laga det som gått sönder. Det uppstod allt lite separationsångest att behöva lämna den ifrån sig och en aning orolig är jag att det ska hända nå't mer. För det är en unik skapelse som morfar åstadkommit i trä och den enda i sitt slag i hela världen, det är jag säker på.
Nåväl jag förberedde mig en del nere på Inredia också, inför tjänstgöringen nu på onsdag med guidning.
Inhandlade en överenskommen julklapp, tittade in till Rebdesign och där möttes jag av den glada nyheten att några vantar, en bläckfisk och en tröja var sålda. Sen kunde jag "inte dra på det längre" utan pallrade mig iväg till gymet.
Dagens dusch nummer två vid hemkomsten och en snabbis till Tempo, för att köpa lite köttfärs, då jag blivit sugen på chili con carne till middag.
Kompisen kom och fikade, samt avlämnade billigt inköpta parfymflaskor i Spanien och därefter har jag provskyltat inför adventsmarknaden på torget i Tibro.
Tyvärr var det också en del tråkiga nyheter som damp ner under dagen, en f.d. facklig arbetskollega som hastigt gick bort inatt, flera år yngre än jag själv och en annan kompis som inte mår bra.
Imorron är det second hand och ovanpå detta framåt kvällningen, shopping med syster i Skövde.
Snart dags att fortsätta sy ihop alla stickade fuskvantar som ligger på kö.......kanske finns nå't att se på dumburken till detta, har inte kollat utbudet ännu.
 
Fick stanna hos "farbror doktorn"
 
....födelsedagsbrev påväg...
 
Morgonljus vid Kråkhult
 
Nyrenoverad och klar klockstapel vid Ransbergs kyrka, -fin.
 
Provskyltning......
 
......fortsättning, andra hållet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0