Ja det var väl klart.....

....att det skulle börja regna på förmiddagen, när sonen var avtalad att komma hem på middag, samt byta däck på makens bil innan.
Men först var det dags för undertecknad att åka lördagssvängen till second hand. Idag var det dessutom premiär för årets julsaker i butiken och det är inte alls svårt att fylla på förrådet av julpynt, för det behöver man ju ständigt mer av, eller?
Det får vara hur det vill med den saken, men i det här hushållet utökade jag iallafall skaran av tomtar.
När jag så kom ut från affären, hade det ovälkomna regnet alltså startat och apropå starta, upptäckte jag att ena framlyktan behövde ny glödlampa, då jag backade ut från parkeringen. Åkte upp till Bilist-macken, gick in och sa: Jag behöver en ny glödlampa och då fixade dom det, varpå jag passade på att tanka också, som "tack för hjälpen". Det blev även en titt-in till Förr & Nu för lite godisinköp till de utrikes breven, det "fattades" lite.
Hemma var det bara att fixa middag och invänta sonen. Både han och far blev ganska rejält blöta och ett verktyg gick sönder så de fick låna reserv på Tempo, men nu är även SAABen med vinterdäck.
En del datorjobb åt far återstod och däremellan tar sonen powernaps i vardagsrumssoffan. Doggybagen med resterna är packad, men nu börjar vi bli hungriga igen, så får väl kolla om det går att svänga ihop en sallad kanske till kvällsvickning. Sen är det seriös TV-sittning, med "Lotto", "Så mycket bättre" och "Downton Abbey" och till detta stickar vi(=jag) lite fuskvantar.
För övrigt har det varit rikligt med änder på visit.
 
Visst behövs väl dom här hemma.......
 
Beställd middags-meny....
 
Vi hade inget bättre för oss i regnet, så vi kom på visit.....vad får vi?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0