Jodå.....

...tjatet på Inga gav resultat, vi fick köttfärspaj med sallad till kvällsvickningen. Hann aldrig ta någon bild bara, för den var försvinnande god.
Tur att jag spelade in Liverpool-derbyt för det var en spännande och händelserik match, kul att titta på. Sen var väl alla sådär nöjda då det slutade 3-3, vilket väl var bra för lördagskvällen i sta'n. Fred och vapenvila till nästa drabbning, framåt våren.
Missade att titta på lottodragningen, men det verkar vara en bra taktik då det kom ett glatt mail med meddelande om "storkovan" som en glad överraskning. Fem rätt och massor av pengar...hela 80 riksdaler.
Kan bara inte låta bli att tänka på om ytterligare två nummer varit av den rätta sorten........
Men "greser s'a ju ente ha roli't"...., så back to business och reality. Bara två matgäster till frukost idag, de andra kanske var ute och festade hårt igår och inte orkade tänka på morronmat.
Lite halvsega fläskkotletter hittade Inga i frysen och serverade till middag, ska säga till henne att nästa gång banka sådana med köttklubban, före tillagning. 
Fick ett uppdrag från huvudstaden vid makens hemkomst därifrån, att laga en hund (en väldigt lång tax) vilket jag har påbörjat. Vet ännu inte om den överlever operationen eller om det blir begravning, men än finns visst hopp.
Funderar också på att bekanta mig lite mer med finbyrån därute i gäststugan, vi får se hur det blir.....
Imorron väntar den obligatoriska månatliga inställelsen "in person" hos Arbetsförmedlingen, med en skriftlig redogörelse över vad jag har gjort för att lösa min situation.
 
Lite mer hanterbart, en i taget.....fru And var här en stund före.
 
På "operationsbordet....."
 
...och hen överlevde ingreppet och har fått en "värmestrumpa" för stygnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0