Julklappar och grus.......

Idag har jag förutom projektet "mormor", ägnat mig åt att organisera och paketera alla julklappar som är inköpta. Det tog ett tag och dessutom har jag gjort en röjning av husets spel och gossedjur. De finns i en kasse i väntan på att jag kan få tag på informationen (från tidningen i förra veckan) om vart de ska lämnas för vidare befordran till Tibro-barn och barn i allmänhet, som behöver en julklapp.
"Facebook är bra skit", där får man för det mesta svar på utkastade frågor snabbt och enkelt, så också idag. Imorron flyttar julklappskassen till det ena uppsamlingsstället.
Maken tog sig ut i trädgården och avslutade sitt grusplans-projekt och jag har satt överblivna plantor i två stora krukor i ett försök att rädda dom kvar. Vi får se hur det gick till våren.
Bokat möte med ansvarig på AME till torsdag och fixat ny massagetid samma dag.
Nu ska jag besöka duschen, har inte gjort det sen lördag förmiddag, vilket känns väldigt konstigt. Det känns som om det fattas något, att man har glömt äta frukost ungefär.
Har väldigt svårt att förstå hur de på äldreboendet inte får hjälp med att duscha/bada mer än en gång per vecka.
Säger som kompisen: Jag ska ha det inskrivet i villkoren när/om det blir aktuellt att jag flyttas till en sådan inrättning att jag ska duscha varje dag. En mänsklig rättighet som är en mycket viktig detalj i livskvalitén.
Så känner iallafall jag....... är både glad och tacksam att jag fixar det utan assistans...än så länge.
Verkar vara dåligt med sevärda program på TV ikväll, vad ska jag sticka till?
 
"Vi provar" det andra däcket, men det verkar inte ha fallit i smaken. De var snart nere på gräset igen.
 
Bara gruset kvar då....
 
Färdig....i dubbel bemärkelse?.....Nästa projekt en trapp vid dörren, tar vi sen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0