På plats......

Gårdagens misstanke om att det inte skulle funka med avancemang till VM för Sveriges del, visade sig ju med facit i hand vara befogad. De kämpade på bra och ett litet hopp fanns där ett tag, men måste man anfalla till 100%  med Ronaldo i motståndarlaget, då var det bara en tidsfråga...... 
Tråkigt, men bara att inse fakta: Portugal har det bättre laget.
Shoppingrundan med syster i Skövde flöt på bra, fikat var gott och jag kom hem med tre nya plagg (en tunika och två tunna tröjor). Träffade även en f.d. jobbarkompis på ICA Maxi, (där hon satt i kassan) vilket var ett bra tag sen sist.
Sonen var hemma en sväng för att fixa med det nya modemet och det verkar vara fortsatta tveksamheter med tekniken, trots "värsting-variant". Suck!
Några timmars sömn blev det väl ändå, innan det var dags att kliva upp igen. För en heldags tjänstgöring på Inredia, i receptionen inklusive en guidning av femtiotalet pensionärer.
Dagen rullar på, inte så länge kvar nu. "Överlevde"  premiär-guidningen och blev tackad efteråt, så totalkatastrof var det väl inte i alla fall. Men pensionärer är väl ett både snällt och tålmodigt släkte, så.........
Matlådan uppäten, kaffe drucket och nu är det i stort sett bara att invänta kvällsmötesgästerna för att därefter avsluta tjänstgöringen och bege mig hemöver, till följetongen Telia teknik-trams.
Några kvällsmötesgäster dök aldrig upp och internet härhemma har fungerat än sålänge, parallellt med telefonen, dock är inte "de störande objekten" (playstation & viaplay) tillbakakopplade, så det återstår en del frågor....(typ)
Får väl koppla ner i stickfåtöljen, med böndernas fortsatta kärleksöden på dumburken........
....till ackompanjemang av hockeyljud från sovrummet. Det märks att maken är hemma igen.
 
Vägarbete mitt i rusningstrafiken, om de tvättade stolpar eller vad de gjorde när jag åkte till sta'n igår, köer!
 
Hela Inredia-trappan full av pensionärer, men de var snälla ve' mig, då jag stod och tjatade historia....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0