Tisdag

Maken dök upp strax före midnatt igår, med en alldeles förfärligt massa stora kassar. Det hade visst blivit lite över i dottern och deras flytt. Nu var det mesta sådant som bara skulle mellanlanda här i Fagersanna, på sin väg mot Hörnebo som slutdestination. 
På morronen idag, hade vi ett gäng änder väntande på frukost, vilket de fick. En och annan skata höll sig också framme, tog brödbitar och gömde i gräsmattan.
Förbereder mig för guidningen, gör fusklapp till morgondagen så jag får med allt.
På spisen puttrar en fläskstek med katrinplommon och maken har åkt till ICA i Tibro för att hämta "värstingmodemet". Nu är det bara att hålla tummarna att det fungerar, annars kan vi väl konstatera att Telia har gjort förändringar i sina stationer, som på vissa platser deras modemvarianter inte hänger med på. Service/ansvar? ja i dagens Sverige är det väl vanligast att det ligger på "Nån annan", inte vårt bord, är du inte nöjd så finns det andra aktörer osv. Ska försöka att inte måla f..n på väggen, men efter en månads avsaknad av fungerande teknik, är han inte långt borta kan jag säga.
Får snart sparka igång Inga så middagen blir klar, då avfärd mot Skövde närmar sig.
Ikväll får vi hålla både andan och tummar, för att Sverige ska kvalificera sig till fotbolls-VM i Brasilien, men jag har mina misstankar om att det "skiter sig". Ytterligare en sån där gång då jag önskar att jag har fel.
 
Breakfast is served....
 
Vanudå, äppeltjuv med egen stege? Nej, bara lite mer byteshandel.....
 
Denna gång fint slöjdade smörknivar i ene (hallon var det förra gången, då en annan granne)
 
"Söndag-middag" en vanlig tisdag? Jaaa, och......!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0